Események | Együttműködési megállapodás sportolóink egészségéért

Események | Együttműködési megállapodás sportolóink egészségéért

Kiemelten fontos klubunk számára a csapatainkban szereplő sportolók egészsége. Ennek bizonysága az az együttműködési megállapodás is, amelyet csütörtökön írtunk alá a marosvásárhelyi Fizionova központtal.

Egy évre szóló együttműködési megállapodást írt alá klubunk képviseletében Cseke Szilárd sportigazgató a marosvásárhelyi Fizionova Ortopédiai, Traumatológiai és Sporttudományi Orvosi Központtal csütörtökön. Az intézmzényt Dr. Gabriel Koszorus fizikoterápiás és funkcionális rehabilitációs szakorvos, alapító képviselte.

"A Fizionova Ortopédiai, Traumatológiai és Sporttudományi Orvosi Központ modern módszerekkel kínál konzultációkat, kezeléseket és értékeléseket minden ortopédiai és sporttraumatológiai esetben. A klasszikus, minimálisan invazív fizioterápiás kezelésektől az intraartikuláris és intramuszkuláris ózoninfiltrációkig, PRP-ig (Platelet-Rich Plasma), viszkoelasztikus oldatokig, szükség esetén ultrahangos irányítás mellett a különböző betegségeket hatékony gyógyulást biztosító módon kezelik. A modern módszerek közül sok segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatot, elősegíti a szövetek biológiai regenerációját, gyorsabb és hatékonyabb gyógyulást biztosít. Sok sportoló is van a Fizionva Központ betegei között" – olvashatjuk az országos szinten is kiemelkedő intézményről.

A megállapodásnak köszönhetően sportolóink a következő egy évben könnyen juthatnak el sport-diagnosztikai szakemberhez és kaphatják meg a legmegfelelőbb ellátást.

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza