Események | Felnőtt tornán szerepeltek az U15-ös lányok

Második helyen végzett az első alkalommal megrendezett Amadé Kupán az FK Csíkszereda U15-ös lánycsapata. A hétvégi küzdelemsorozatban a felnőttek mezőnyében szerepeltek Portik Helga és Szőcs Renáta tanítványai.

Események | Felnőtt tornán szerepeltek az U15-ös lányok

Második helyen végzett az első alkalommal megrendezett Amadé Kupán az FK Csíkszereda U15-ös lánycsapata. A hétvégi küzdelemsorozatban a felnőttek mezőnyében szerepeltek Portik Helga és Szőcs Renáta tanítványai.

Madéfalván szerepelt U15-ös, országos negyedik helyezett lány-együttesünk az elmúlt hétvégén. A csapat az első alkalommal kifejezetten lánycsapatok számára megrendezett Amadé Kupa küzdelmeiben a felnőttek mezőnyébe nevezett. Az edző stáb tagjait is soraiban tudó csapat három győztes mérkőzés után a döntőben, a rutinos, egykori FK-s játékosokból álló Secler Girls ellen vereséget szenvedett és így a második helyen végzett.

 

A tornát Portik Helga, vezetőedző értékelte honlapunknak.

"Egy kispályás labdarúgó tornára, az Amadé kupára neveztünk be hétvégén, amit a lányoknak az idén először szerveztek meg. Ez felnőtteknek kiírt kupa volt, de úgy gondoltuk, hogy ideje megméretessük a lányokat egy ilyen szintű rendezvényen is. Rajtunk kívül még egy kis korosztályú lánycsapat volt (Madéfalva U15-ös csapata), a többi felnőtt csapat volt. Gondoltuk, jó lehetőség lesz, hogy a lányok a kemény szezon után, csak úgy élvezhessék a futballban nyújtott élményeket és kikapcsolódjanak. Másodsorban jó lehetőség volt, hogy mi edzők, Reni és én is a csapatunkkal együtt játszhassunk, ami nagy élmény volt számunkra.

A lányok nagyszerű teljesítményt nyújtottak, nagyot küzdöttek. Végül a döntőben állított meg minket a nagyobb tapasztalattal rendelkező, jó képességű volt FK-s lányok csapata ( Secler Girls), akik megérdemelten győztek. Nagyon büszkék vagyunk a lányokra, hogy a felnőtt csapatok ellen is ilyen jól helytálltak. Nagyszerű élmény volt, köszönjük a szervezőknek a színvonalas eseményt!"

Eredmények
Screw-bolt – FK Csíkszereda U15 1–5
Gólszerzők: Szőcs Renáta (2), Tănase Dorina, Lőrincz Kitti, Incze Brigitta
FK Csíkszereda U15 – Madéfalva U15 5–0
Gólszerzők: Szőcs Renáta (2), Tănase Dorina (2), Lőrincz Kitti
FK Csíkszereda U15 – Madéfalva 4–0
Gólszerzők: Fülöp Boglárka (2), Szőcs Renáta, Tănase Dorina
Döntő
Secler Girls – FK Csíkszereda U15 4–0
II. helyezés, a torna legjobb játékosa: Tănase Dorina

A résztvevő csapat névsora: Tănase Dorina, Lőrincz Kitti, Fülöp Boglárka, Kádár Noémi, Bănceanu Emese (kapus), Sandu Andrea, Benedek Kincső, Scurtu-Pintea Denisa, Zănoaga Alexia, Incze Brigitta. Portik Helga és Szőcs Renáta edző-játékosok

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza