Események | FK családi nap futballal, főzéssel, jókedvvel

Hagyományosan családi sportnappal zárta a 2023/2024-es idényt az FK Csíkszereda.

Események | FK családi nap futballal, főzéssel, jókedvvel

Hagyományosan családi sportnappal zárta a 2023/2024-es idényt az FK Csíkszereda.

Szombaton a Sportparkban gyűltek össze a legkisebb korosztályú focisták, szüleik és edzőik, hogy az egész napot együtt töltsék, sportoljanak, közösen főzzenek és bizonyítsák ügyességüket a különböző próbák során. A kis focisok kora reggeltől kezdve érkeztek szüleik kíséretében, öröm volt látni a sok-sok lelkes, piros pólós kisgyereket. Míg az apukák és anyukák a sátrak berendezésével és a főzés előkészületeivel voltak elfoglalva, itt is, ott is útjára indult egy-egy labda és egészen késő délutánig meg sem állt.

A szülők futballtorna keretében bizonyíthatták, hogy a zöld füvön is megállják a helyüket. A benevező hét csapat körmérkőzéses formában döntötte el a helyezések sorsát, miközben a gyerekekre a legkülönfélébb ügyességi feladatok vártak, amelyeket edzőik vezényeltek le. A legkisebbektől a nagyobbakig mindenki beszállhatott a különböző versenyekbe, amelyek végén természetesen, a jutalmazás sem maradhatott el. Ahogy díjaztuk a szülői foci helyezettjeit is, és az üstökben elkészült ízletes ebédeket is elbírálta a szakértő zsűri. 

Köszönettel tartozunk a szülőknek, amiért megszervezték főző- és focicsapataikat, elhozták gyermekeiket és együtt tölthettük ezt a jó hangulatú napot. Kívánunk minden kisfocisnak, családjaiknak és edzőiknek jó nyaralást, hamarosan újra találkozunk!

Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza