Események | Focival zárták az évet szurkolóink

December 27. és 30. között a székesfehérvári VOK-csarnokban megszervezett 23. MindigVár Nonstop Ünnepi Fehérvári Futballfesztiválon szerepeltek labdarúgó-csapatunk szurkolói.

Események | Focival zárták az évet szurkolóink

December 27. és 30. között a székesfehérvári VOK-csarnokban megszervezett 23. MindigVár Nonstop Ünnepi Fehérvári Futballfesztiválon szerepeltek labdarúgó-csapatunk szurkolói. A Lokálpatrióták a szurkolói tornán negyedik helyen végeztek.

Hagyományos, több évtizedes múltra visszatekintő labdarúgó kupán vettek részt leglelkesebb szurkolóink. A székesfehérvári MindigVár Nonstop Ünnepi Fehérvári Futballfesztivál négy napja alatt közel ezer amatőr, profi és ex-profi lépett pályára. Idén a négy nap alatt összesen hat különböző tornát láthattak a nézők. A Tamás László „Egér” vezette csíkszeredai együttes az amatőrök számára kiírt tornán nem játszhatott helyezésekért, ám a szurkolók számára kiírt viadalon egészen a bronzmérkőzésig jutott. A kisdöntőben (ahogy az elődöntőben is egyébként) büntetőrúgásokkal maradtak alul szurkolóink.

A Lokálpatrióták eredményei a szurkolói kupán
Lokálpatrióták Csíkszereda – Faház Brigád 0–0
Videoton BKE – Lokálpatrióták Csíkszereda 2–1
Elődöntő

Válasz FCF – Lokálpatrióták Csíkszereda 0–0, büntetőrúgások után: 2–1
Bronzmérkőzés
Lokálpatrióták Csíkszereda – Móri Árok Faház 1–1, büntetőrúgások után: 0–2

A szurkolók bajnoka: Válasz FCF, a Lokálpatrióták csapata a negyedik helyen végzett.

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza