Események | Nagy sikerrel zajlott az első nyílt napunk

Jó hangulatban és közönségsiker mellett zajlott az FK Csíkszereda és a Székelyföld Labdarúgó Akadélmia által első alkalommal megszervezett nyílt nap. 

Események | Nagy sikerrel zajlott az első nyílt napunk

Jó hangulatban és közönségsiker mellett zajlott csütörtökön az FK Csíkszereda és a Székelyföld Labdarúgó Akadélmia által első alkalommal megszervezett nyílt nap. 

Első alkalommal hirdettünk nyílt napot az FK Csíkszereda, illetve a Székelyföld Labdarúgó Akadémia története során. Az esemény apropóját az alapításának tizedik évrodulóját ünneplő akadémiai képzés adta, hiszen tíz évvel ezelőtt, 2013-ban indult útjára a Székelyföld Labdarúgó Akadémia, amely az azóta eltelt időszakban számos szép sikert ért el. Ezekről a sikerekről is szó esett és a klubunknál zajló mindennapi tevékenységekbe is betekintést nyerhettek mindazok, akik csütörtökön felkerestek bennünket.

Érdeklődőből nem volt hiány, több csíkszeredai iskolai csoportot is vendégül láthattunk, de érkeztek egyéni látogatók is. A legtöbben helyi futball-kedvelők jöttek, de voltak olyanok, akik például Kézdivásárhelyről utaztak el azért, hogy megismerkedjenek a körülményekkel, épületeinkkel. Nagy örömünkre a mérkőzések hangulatáért felelős szurkolócsoportunk, a Lokálpatrióták tagjai is eljöttek.

Ezen a napon nem csak, az országosan is kiemelkedő minőségű játéktér karbantartásához szükséges munkagépek sorakoztak fel katonás rendben a centerpálya szélén, de munkatársaink is "készenlétben álltak" és akár iskolai csoportról volt szó, akár egyéni látogatókról, készségesen vezették körbe a hozzánk érkezőket. A látogatók bejárták a régi és az új épületünket, benéztek az öltözőkbe, az edzőtermekbe, a gyógyászati részlegre, és természetesen a VIP sem maradhatott ki. Fantasztikus hangulatban zajlott felnőtt, férficsapatunk edzése, a lelátóra felülő gyerekek hatalmas lelkesedéssel szurkoltak az egymás elleni játék során a kék, vagy a zöld csapatnak.

A nap végén örömmel állapíthattuk meg, hogy van igény a nyílt napra és a hasonló eseményekre, amely által közelebb kerülhetünk szurkolóinkhoz, illetve azok is bőséges információt kaphatnak a nálunk folyó tevékenységekről, akik esetleg a labdarúgást szeretnék választani hivatásul. 

Minden közreműködő intézménynek, minden hozzánk ellátogatónak köszönjük ezt a fantasztikus napot! Biztosak vagyunk abban, hogy ez az első alkalom nem az egyetlen lesz és folytatása következik. Addig is, szokás szerint így búcsúzunk: Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas Endre

 

 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza