Felkészülés | Egy-egy félidő a CS Dinamo ellen

Felkészülés | Egy-egy félidő a CS Dinamo ellen

Liga 3-as és Ifjúsági Ligás csapatunk is pályára lépett szerdán, a két gárda egy-egy félidőt játszott a Bukaresti CS Dinamo ellen.

A Marosfőn edzőtáborozó, a harmadosztályú bajnokság 4-es számú csoportjában szereplő Bukaresti CS Dinamo együttesét láttuk vendégül szerdán egy edzőmérkőzés erejéig. A „belügyes” csapat ellen egy-egy félidőt vállalt Liga 3-as és Ifjúsági Ligás csapatunk.

Ragyogó napsütés és mínusz öt fokos hőmérséklet fogadta a pályára lépő feleket. Az első 45 percben a Demény Norbert vezette Liga 3-as csapatunk állta a sarat a jó erőkből álló ellenféllel szemben. Bár több ígéretes FK-s akciót láthattunk, gól nem született az első játékrészben, a vendégek hálóőre több alkalommal is látványosan védett.

A második félidőben érkezett a pályára az Ubrankovics Zoltán vezette Ifjúsági Ligás együttes, míg a Dinamo cserékkel frissítette a csapatát. A játék irama némileg visszaesett, ám kiegyenlített küzdelem zajlott a Márton Áron Gimnázium mögötti műfüves játéktéren. Végül a fővárosiak két közelről szerzett találattal megnyerték a találkozót.

Demény Norbert a találkozó végén elmondta: jó iramú, hasznos félidőt játszottak tanítványai. Bár a gólszerzés nem jött össze, de jó lehetőség nyílt a nyomásgyakorlás, a letámadások, labdaszerzések gyakorlására.

Ubrankovics Zoltán azt emelte ki, hogy a szombati edzőmeccshez képest felfedezhető volt az előrelépés a játékban. Különösen a támadásépítések terén sikerült fejlődést elérni.

FK Csíkszereda – Bukaresti CS Dinamo 0–2 (0–0)
Csíkszereda
FK Csíkszereda I. félidő:
Lukács Dániel (Bartók Alpár) – Szín Ferenc, Sütő Zalán, Vereguț Dániel, Suciu Toni, Göndör Alex-Valentin, Balázs Lajos Norbert, Bujdosó Szilárd, Sebestyén Botond, Birtalan Tamás, Biró Tamás Vezetőedző: Demény Norbert
FK Csíkszereda II. félidő: Bartók Alpár (Becze Máthé Mátyás, 65.) – Baga István Szabolcs, Toni Suciu (Miklós Norbert, 65.), Tamás Bence (Zöld Hunor, 65.), Csedő Szilárd, Péter Zsombor (Bóné Márk, 65.), Fazekas Henrik, Vajna Roland, Buza Balázs, Orbán Milán, Nagy Botond Vezetőedző: Ubrankovics Zoltán

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza