Felkészülés | Hasznos mérkőzést játszottak az U17-es lányok Kézdivásárhelyen

A Kézdivásárhelyi SE vegyes korosztályú fiúcsapatával játszott edzőmérkőzést szerdán este U17-es női együttesünk.

Felkészülés | Hasznos mérkőzést játszottak az U17-es lányok Kézdivásárhelyen

A Kézdivásárhelyi SE vegyes korosztályú fiúcsapatával játszott edzőmérkőzést szerdán este U17-es női együttesünk.

Háromszékre, a Kézdivásárhelyi SE otthonába látogatott szerdán az U17-es, országos női bajnokság 2. számú csoportját száz százalékos teljesítménnyel vezető lánycsapatunk. A pontvadászat tavaszi folytatásával kapcsolatosan még nem közölt részleteket a Román Labdarúgó Szövetség (FRF), ám a lányok gőzerővel készülnek az újabb kihívásokra.

A szerdai találkozót követően Berkeczi Emőke vezetőedző értékelt honlapunknak.

"Kézdivásárhelyen játszottunk egy vegyes korosztállyal, az ellenfélnél pályára léptek kisebbek, nagyobbak egyaránt. Az első félidőben nagyon jól ment a játék, stabilan álltak a lányok, levédekezték a támadásokat, szép labda-kihozatalok voltak. Számunkra az volt a lényeg, hogy tanuljunk meg harcolni, ne lökjenek fel olyan könnyen, mint eddig, ne sajnáljuk az ellenfelet. Ugye, a fiúk fizikálisan jobbak voltak, jobban szaladtak, de nagyon-nagyon jól megoldották a feladatot a lányok.

Az első félidőben jó is volt az eredmény is, aztán a második félidőre picit elfogytunk, de hát ez normális is. Én személy szerint még ilyen jól nem láttam játszani a lányokat, tetszett is nagyon, ezért szeretnénk minél több meccset játszani fiúk ellen, hogy ezt a ritmust vegyük fel, és akkor szerintem nem lesz probléma az elkövetkezendőkben".

Az FK Csíkszereda Kézdivásárhelyen pályára lépő kerete: Balog Boglárka (kapus), Bodor Anita, Fülöp Boglárka, Pintea Denisa, Nagy Boglárka, Lőrincz Kitti, Tanase Dorina, Nombot Annabelle, Eros Teodora, Részeg Beáta, Daradics Boglárka, Kádár Noémi, Tulit Kriszta, Szabó Henrietta, Andrási Anna Vezetőedző: Berkeczi Emőke

Farkas Endre

 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza