Felkészülés | Női Liga 1 | Döntetlennel zártuk az edzőtábort

A Budaörs elleni döntetlennel zárta magyarországi edzőtáborát felnőtt, női együttesünk. A lányok a rajtig itthon készülnek tovább.

Felkészülés | Női Liga 1 | Döntetlennel zártuk az edzőtábort

Véget ért felnőtt, első osztályú női csapatunk magyarországi edzőtábora. A felcsúti felkészüülési napok alatt három edzőmeccset játszottak Kollár Péter tanítványai.

A Budaörs SC a magyar első osztályba frissen feljutott női együttese várt Kollár Péter lányaira az edzőtábor zárónapján. Az egy hét alatt Tankó Rékáék összecsaptak a Puskás Akadémia és a Fehérvár FC együttesével is. Összességében egy-egy győzelemmel, vereséggel és döntetlennel zárták a magyarországi felkészülést.

A Budaörs elleni edzőmeccset Kollár Péter vezetőedző értékelte.

"Sikerült előrelépni játékban, egyre jobb a kapcsolat a játékosok között. Két góllal vezettünk és lehetett volna több is, de a végére mar kijött a fáradtság és koncentráció hiány. Nem vagyok elégedetlen, csapatként is jol funkcionáltunk és egyénileg is voltak jó teljesítmények. Tetszett a hozzáállás. Nyomjuk tovább, hogy a céljainkat el tudjuk érni és szerencsére a játékosok is mindent megtesznek".

Felkészülési mérkőzés
Budaörs SC – FK Csíkszereda 2–2 (0–0)

Az FK gólszerzői: Magyarics Zoé, Balázs Eszter
FK Csíkszereda: Tankó Réka – Szentes Szabina, Bartalis Barbara, Haraszti Fanni, Albu Erika, Antal Anita, Nyéki Anna, Szőke Eszter, Mitri Rita, Tóbik Melánia, Magyarics Zoé Cserék: Balazs Csilla, Balázs Eszter, Abos Bianka, Mezőssy Melánia, Fülöp Boglárka, Györgyicze Réka, Péter Alexandra, Részeg Beáta, Balog Boglárka Vezetőedző: Kollár Péter

 

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza