Ifiliga, Elitliga U17 | Zárulnak a küzdelmek

Ifiliga, Elitliga U17 | Zárulnak a küzdelmek

Vasárnap zárják a bajnoki küzdelmeket az Ifjúsági Ligában, valamint az U17-es elitligában szereplő együtteseink. Az ifiligások Brassóban, a  Kids Tâmpa ellen játszanak, míg az U17-esek az Aradi UTA otthonában szerepelnek.

Zárul a bajnokság ifjúsági együtteseink számára. A szezon küzdelmeit korábban lezáró U15-ös és a szombaton végző U16-os, elitligás gárdáink után vasárnap az ifiligás, valamint a szintén elitligás U17-eseink is lezárják az idényt.

Ifiliga

A Román Labdarúgó Szövetség (FRF) által életre hívott új bajnoki sorozatban vegyes eredményeket ért el Ubrankovics Zoltán csapata. A részletes szakmai elemzést majd szakvezetőnktől bizonyára kapunk. Addig is leírjuk a tényeket: a csapat az alapszakaszt a nyugati csoport tizedik helyén zárta, így az alsóházi rájátszásban volt érdekelt. A play-out ban négy-négy győzelem, illetve vereség mellett egy döntetlen került a csapat neve mellé. A vasárnapi eredményektől függően a harmadik, vagy a negyedik helyen fogunk végezni a csoportunkban.

Ellenfelünk, a Brassó már nem tud elmozdulni az utolsó pozícióból, két play-out győzelmük mellett, két döntetlent tudnak felmutatni, öt alkalommal pedig pont nélkül maradtak a rájátszásban. A találkozó 12 órakor kezdődik Brassóban. Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

U17

Aradra látogat a bajnokság záró fordulójában U17-es, elitligás csapatunk. Az UTA a play-offban, hazai pályán tréfálta meg Benkó Tihamér legénységét, az ötödik játéknapon 2–1-re győztek a Sportparkban a piros-fehérek. Csapatunk a negyedik helynél nem végezhet már előrébb, a szezonban még egy rendkívül fontos találkozó vár a fiúkra: május 25-én, csütörtökön a Románia Kupa döntőjében szerepelnek Bufteán, a Bukaresti Steaua ellen. Az aradi találkozó 10 órakor kezdődik a Motorul stadionban. Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza