Ifiliga | Nyolc gólt hozó mérkőzésen magabiztos győzelem

Ifiliga | Nyolc gólt hozó mérkőzésen magabiztos győzelem

Gólgazdag találkozón tartotta itthon a három bajnoki pontot az Ifjúsági Liga alsóházi rájátszásának 9. fordulójában Ubrankovics Zoltán legénysége vasárnap délben az FC Argeş ellen. Az ellenfél csak a találkozó hajrájában tudta csökkenteni a különbséget.

Utolsó hazai találkozóját játszotta a szezonban ifiligás csapatunk vasárnap délben. Ubrankovics Zoltán együttese a tabellán előttünk, a harmadik helyen tanyázó FC Argeşt fogadta. A vendégek kezdték veszélyesebben a találkozót, az első valamirevaló FK-lehetőségre a 17. percig kellett várni, akkor Göndör Alex 18 méteres, erőteljes lövését jegyezhettük fel. Az ellenfél kapusa a léc alól tornázta ki a labdát, majd szöglet következett. A beadásra jól érkezett Nagy Botond, aki kapura fejelt, a védők már csak bentebb segíteni tudták (1–0). Lendületben maradt csapatunk, aminek meg is lett az eredménye, a 24. percben Fazakas Henrik közeli találattal duplázta meg az előnyt (2–0).

Fél óra elteltével 3–0 állt az eredményjelzőn, újra Nagy Botond volt eredményes, ezúttal a Göndör lövése után kipattanó labdát vágta a kapu közepébe. A szünet előtti percekben érkezett a vendégek szépítő találata, Oprescu Gino ugrott ki jól és helyezett a kiszolgáltatott Becze mellett a hálóba (3–1).

A második félidő Baga ígéretes lövésével indult, majd itt is, ott is feljegyezhettünk lehetőségeket. Az újabb gólig a 67. percig kellett várni, Nagy Botond triplázott (4–1). A 77. percben Fazakas Henrik megszerezte saját maga második, csapata ötödik találatát (5–1). A lefújás előtti pillanatokban az Argeş kettőt faragott a különbségből, ám a magabiztos győzelem nem forgott veszélyben.

Ifjúsági Liga, play-out, 9. forduló
FK Csíkszereda – Campionii FC Argeş 5–3 (3–1)

Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Apetrei Cosmin (Roznov), asszisztensek: Andrei Ionut Razvan és Cercel Cosmin (mindketten Karácsonkő)
Gólszerzők: Nagy Botond (17., 29. és 67.), Fazakas Henrik (23. és 77.), ill. Oprescu Gino (41.), Dinoci Alexandru (90.), Baluta Loren (90+3.)
Sárga lap: Vajna Szabolcs (82.), ill. Ciuciulete Radu (9.), Balasa Geani (82.)
FK Csíkszereda: Becze Máthé Mátyás – Zöld Hunor, Göndör Alex, Tamás Bence, Dencsák Kristóf, Péter Zsombor, Fazakas Henrik, Vajna Szabolcs (Iosif Cristian, 88.), Baga István Szabolcs, Buza Balázs, Nagy Botond (Bekő Kritsóf (84.) Vezetőedző: Ubrankovics Zoltán
Argeş: Stan Ion – Mihai Andrei (Chiru Adrian, 38.), Ene Robert, Potoroacă Ricardo, Dică Marco (Nedelcu Ianis, 71.), Petre Antonio (Băluta Loren, 46.), Dobre Mario, Bălașa Geani, Ciuciulete Radu, Dinoci Alexandru, Oprescu Gino Vezetőedző: Enache Robert

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza