Ifiliga | Pont nélkül

Ifiliga | Pont nélkül

Újabb szoros eredményt ért el az Ifjúsági Ligában szereplő együttesünk. Bár az akarattal ezúttal sem volt gond, a küzdelem nem párosult eredményességgel és három forduló után is pont nélkül áll ifiligás csapatunk.

Újabb hazai mérkőzés várt ifiligás gárdánkra, a múlt heti kolozsvári kiszállásunk után a Sepsi OSK hasonló korú csapata látogatott Csíkszeredába a harmadik fordulóban. A ragyogó jó idő sok nézőt vonzott a Sportpark lelátójára, Sepsiszentgyörgyről is szép számmal érkeztek szurkolók.

Rosszul kezdődött számunkra a mérkőzés, csapatunk már a második percben hátrányba került. A bal oldalról érkező beadás nyomán kapunk elé érkező labdát nem tudtuk eltakarítani, és Ene Andrei bal lábbal a kapunk bal oldalába emelte a labdát (0–1). A folytatásban nem igazán találták a fogást a piros-fehéreken Ubrankovics Zoltán fiai. A szentgyörgyiek rendre megnyerték a párharcokat és határozottabbnak tűntek. A félidő második felére meglehetősen leült a mérkőzés, a Sepsi nem erőltette igazán a támadásokat, a mieink pedig nehezen bontakoztak ki. Csendesen csordogált el a meccs a szünetig.

A második félidőben fokozatosan feljavult a mieink játéka, mintegy negyed óra elteltével láthatóan belelendültek a srácok, ami helyzetekben is megmutatkozott. Ám sajnos a legnagyobb lehetőséggel sem tudtunk élni. Bár, a mérkőzés második félidejében bőven akadtak biztató jelek, a vége újabb egy gólos vereség lett.

A lefújás után a csapat szakvezetője, Ubrankovics Zoltán értékelte a mérkőzést:

„Az első félidőt rosszul kezdtük, egy eladott passzból kialakult helyzetből sikerült a Sepsinek gólt lőni. Jobban domináltak az első 45 percben, nem tudtuk a középpályát átjátszani, sok technikai hibával játszottunk. A második félidőben teljesen más felfogásban léptünk pályára. Letámadtunk, sok labdát szereztünk, többször kerültünk egy az egyben a kapussal szemben. Sajnos kimaradtak a helyzetek, így ezzel a második percben kapott góllal nyertek. Ez volt a harmadik egygólos vereségünk. Még hiányzik az a plusz, ami a győzelemhez kell. Tovább dolgozunk azon, hogy sikerüljön ezeket az egygólos meccseket a magunk javára fordítani,megszerezni az első pontot, ami biztos, hogy lendületet fog adni a csapatnak” – foglalta össze szakvezetőnk.

https://youtu.be/eXym2gpqf8I

FK Csíkszereda – Sepsi OSK 0–1 (0–1)
Sportpark
Vezette: Ciucanu Octavian (Brassó), asszisztensek: Tunsoiu Marian (Sinca Noua), Pavel Cojocaru Andrei (Brassó)
Gólszerző: Ene Andrei (2.)
FK Csíkszereda: Becze Mátyás – Coleriu Flavius, Csedő Szilárd, Tamás Bence, Vita Dániel, Keresztes Tamás, Fazakas Henrik, Búza Balázs (Vajna Roland a szünetben, Biró Tamás 76.), Biratalan Tamás, Sándor Raul, Barabas Marius (Péter Zsombor a szünetben) Vezetőedző: Ubrankovics Zoltán
Sepsi OSK: Menyhárt L. – Lupu O.V., Keresztély Á., Morosanu I., Balanuca P, Grigore I., Ene Andrei, Stanisav R., Uja C., Vura O., Ghita D Vezetőedző: Nicolau Lucian

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza