Ifjúsági Liga | Magabiztos siker a Nagyváradi Sportiskola ellen

Az első félidőben felépített háromgólos előnyt további négy találattal toldotta meg és magabiztosan győzte e a Nagyváradi Sportiskola együttesét U18-as csapatunk az Ifjúsági Liga vasárnapi játéknapján.

Ifjúsági Liga | Magabiztos siker a Nagyváradi Sportiskola ellen

Az első félidőben felépített háromgólos előnyt további négy találattal toldotta meg és magabiztosan győzte e a Nagyváradi Sportiskola együttesét U18-as csapatunk az Ifjúsági Liga vasárnapi játéknapján. László Norbert és Birtalan Tamás duplázott.

Az első nagyobb helyzetet a bihariak neve mellé jegyezhettük fel, a 10. percben Simon Máténak résen kellett lennie, hogy védeni tudja a vendéglövést. Még ugyanabban a percben Balogh Szilárd tette próbára a vendégek kapuvédőjét. Két minutum elteltével ugyanő szerezte meg a vezetést az FK-nak egy jól helyezett lövéssel, amely utat talált a jobb alsó sarokba (1–0). A 21. percben László Norbert középről talát be és duplázta meg az előnyt (2–0). A félidő hajrájában Szőke Lénárd szöglet után tette magabiztossá vezetésünket, a játékrészt Kárándi Botond kapufája zárta. Megnyugtató, háromgólos előnnyel vonulhattunk pihenőre.

Maradt gól a második félidőre is

A második félidőt Iordache Luca remek távoli találata vezette fel, majd László Norbert duplázott (5–0). Szűk fél órával a vége előtt Szőke Lénárd ismét betalált, de lesről tette, így a játékvezető természetesen érvénytelenítette a találatot. A végére maradt még két hazai találat, a szünetben beszálló Birtalan Tamás góljaival alakult ki a 7–0-s végeredmény.

A találkozót követően Demény Norbert vezetőedző értékelt honlapunknak. A szakember kiemelte: elismerés illeti csapatát, amiért komolyan vették a találkozót és maximális elszántsággal álltak bele a mérkőzésbe.

"Tudtuk hozni a saját játékunkat. Sokszor az a siker kulcsa, hogy ezt meg tudjuk tenni, most sikerült. Fontos három ponttal lettünk gazdagabbak, amivel a második helyre ugrottunk fel, a Kolozsvárral azonos pontszámunk van. A hétvégén sokkal komolyabb kihívás vár ránk a Kolozsvéri CFR ellen, a lefújás pillanatában már erre a találkozóra készülünk" – fogalmazott a szakember.

Ifjúsági Liga, nyugati csoport, alapszakasz, 5. forduló
FK Csíkszereda – Nagyváradi Sportiskola 7–0 (3–0)

Vezette: Cozma Alexandru (Marosvásárhely), asszisztensek: Gáspár Vlăduț (Marosvásárhely), Mailat Horațiu Ioan (Maroskeresztúr)
Gólszerzők: Balogh Szilárd (12.), László Norbert (21. és 56.), Szőke Lénárd (37.), Iordache Luca (48.), Birtalan Tamás (73. és 85.)
FK Csíkszereda: Simon Máté – Leczki Norbert (Lázár Magor, 60.), Colceriu Flavius, Szőke Lénárd, Vita Dániel, Kárándi Botond (Ilie Mihai, 60.), Bakos Ervin (Bíró Tamás, 60.), Iordache Luca, Balogh Szilárd, Ronai Robert (Birtalan Tamás, 46.), László Norbert (Zelenák Dávid, 60.) Vezetőedző: Demény Norbert
Nagyvárad: Cring Radu – Mailinger David, Rosan Denis (Deliman Catalin, 86.), Tepfle Raul (Varga Eduardo, 64.), Moja David, Pascalau Razvan, Bercea Claudiu (Craimi Denis, 46.), Bagoly Ádám, Gradinaru Gabriel, Nasas Damian, Nocorut Luca Vezetőedző: Ghit Gheorghe

Farkas Endre

 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza