Interjú | "Mindenkinek kell egy ilyen pozitív visszajelzés"

Az év utánpótlás csapata elismerésben részesült egyesületünk U15-ös lánycsapata a Csíkszereda Városháza Az év sportolója gáláján. A díj kapcsán Nagy Emese kérdezte Portik Helga vezetőedzőt.

Interjú | "Mindenkinek kell egy ilyen pozitív visszajelzés"

Az év utánpótlás csapata elismerésben részesült egyesületünk U15-ös lánycsapata a Csíkszereda Városháza Az év sportolója gáláján. A díj kapcsán Nagy Emese kérdezte Portik Helga vezetőedzőt.

– Hogyan fogadta a csapat a jelölés hírét?

– Nagyon meglepődtünk, de nagyon jól esett, hogy jelöltek minket. Nem számítottunk rá, hisz nem is tudtuk, hogy mi szerint zajlanak a jelölések, de nagyon örültünk a lehetőségnek, hogy ezáltal is népszerűsítik a női futballt.

– Elhoztátok az év utánpótlása csapata díjat. Hogyan értékelnéd ezt az elismerést, mint vezetőedző? Mit jelent ez a díj számotokra? Megünnepeltétek?

– Nagyon kellemes meglepetés volt, amikor megláttuk a csapatképünket kivetítve és bemondták a csapatunk nevét, hogy mi vagyunk az év utánpótlás csapata. Ez az elismerés számunkra nagyon sokat jelentett, hisz a futball iránti szeretetünk mellett sok kemény munka van az edzésekben és mérkőzésekben. A tavalyi és tavalyelőtti szezonban is közel álltunk a dobogóhoz, de sajnos nem tudtunk fellépni rá. Ez a díj számunkra egy óriási elismerés, hogy nagyszerű csapatunk van. Minden edzésen és mérkőzésen beleadjuk szívünket, lelkünket és mindent megteszünk, hogy győzzünk. Emellett a lányok rengeteget fejlődtek, úgy egyénileg, mint csapatként.

A csapatunkban nagy az összhang, tele van tehetséges és ambíciózus lányokkal és a nehézségek ellenére is, ami időnként előfordul, mindig túl tudtak lépni és a csapat érdekeit tartották szem előtt. Nagyon büszke vagyok a lányokra, hogy megkapták ezt a díjat, hisz nagyon megérdemelték. A kitartó, lelkiismeretes és kemény munkának meglett az eredménye. Mindenkinek kell egy ilyen pozitív visszajelzés, hogy értékelik a lelkiismeretes munkánkat és eredményeinket, hogy jó úton haladunk és higgyünk magunkban, hogy még nagyobb célokat tudjunk elérni. A közönségdíjat végül nem osztották ki, de plusz elismerés, hogy követnek és támogatnak minket. Ezúttal is köszönjük szépen mindenkinek a csapat iránti támogatást! Sajnos nem tudtuk megünnepelni, de remélem, hogy sikerül pótolni!

– Az év utánpótlás edzője díjat is sikerült haza vinned. Mit jelent számodra ez a díj?

– Mindent. Hihetetlenül nagy öröm volt számomra, amikor meghallottam a nevünk, hogy mi lettünk az év utánpótlás edzői. Mindenféle pozitív érzés kavargott bennem. Nagyon boldog voltam, nagyon örültem, kellemes meglepetés volt számomra. Természetesen minden edző álmodik egy ilyen díjról és most nekünk sikerült, hogy beteljesedjen az álmunk. Nagy elismerést éreztem, hisz rengeteg kemény, lelkiismeretes munka, energia, kitartás, türelem és még sorolhatnám, ami benne van, hogy idáig eljussunk. Hála és köszönet elsősorban Reninek, akivel közösen tudtunk jó eredményeket elérni, a csapatunknak, akikkel együtt harcoltunk, hogy mindig jobbak legyünk, a klubnak, aki támogatott minket, egy mondattal jellemezném ezt: közös a munka és közös a siker. Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a rengeteg gratulációt és jókívánságot. Külön köszönet a családomnak, a barátaimnak, a lányok szüleinek, minden volt testnevelő tanáromnak és volt edzőimnek, akiktől rengeteget tanultam. Kívánom, hogy mindenkinek legyen része ehhez hasonló elismerésben.HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza