Kispad | Elitliga U17 | Szakál Csaba | FK Csíkszereda – Kolozsvári CFR 3–1

Győzelemmel kezdett a felsőházi rájátszás első felvonásában U17-es, elitligás együttesünk a Kolozsvári CFR ellen. A mérkőzést Szakál Csaba vezetőedző értékelte honlapunknak.

Kispad | Elitliga U17 | Szakál Csaba | FK Csíkszereda – Kolozsvári CFR 3–1

 

Győzelemmel kezdett a felsőházi rájátszás első felvonásában U17-es, elitligás együttesünk a Kolozsvári CFR ellen. A mérkőzést Szakál Csaba vezetőedző értékelte honlapunknak.

"Nagyon nehéz meccsen vagyunk túl, egy erős ellenféllel szemben, akik nagyon jól szervezettek voltak, és remek formában érkeztek hozzánk, ugyanis utoljára szeptember közepén kaptak ki az alapszakaszban, ráadásul pont ellenünk Kolozsváron. Rosszul kezdtünk, az első félidő ötödik percében hátrányba kerültünk egy szögletet követően. Sajnos odaajándékoztuk nekik ezt a gólt, és onnantól kezdve nehezebb lett a dolgunk. A csapat aztán jól reagált, és igyekeztünk nyomás alá helyezni a Kolozsvárt. Egyre jobban birtokoltuk a labdát, de igazán nagy helyzeteink nem voltak. Az egyenlítő találat megint a legjobbkor jött, pont a szünet előtt. Ez megváltoztatta a csapat gondolkodását, és egy teljesen új mérkőzés kezdődött.

A szünetben cseréltünk, és taktikailag változtattunk pár dolgot annak érdekében, hogy hatékonyabb, jobb legyen a játékunk. Sok energiát tettünk bele, és úgy mentünk ki, hogy mindenképp megfordítsuk ezt az összecsapást, és megnyerjük a második félidőt. A játékosok motiváltak voltak. A második játékrész sokkal jobbra sikerült, mint az első. Közelebb kerültünk a gólszerzéshez, több lehetőségünk volt a vezetés megszerzésére, és az ötvenötödik percben egy szabadrúgást követő kipattanó labdára remek ütemben érkeztünk, és gólra váltottuk az adódó lehetőséget. A vezető gólunk megszerzése után is támadásban maradtunk, három hatalmas gólszerzési lehetőség is adódott előttünk, de nem tudtunk élni ezekkel a helyzetekkel, ezáltal sokat veszítettünk az energiánkból, a dolgunk sokkal nehezebbé vált a végére, mivel a vendégeknek is volt pár ígéretes támadása, és pontrúgása.

Az eredmény nem rossz. Nyilván mindig a győzelemért játszunk, de egy ilyen kaliberű csapat ellen, mint a Kolozsvár, hátrányból felállva nem volt egyszerű dolog jó eredményt elérni. Ezek nagyon megterhelő mérkőzések, de a srácok második félidei hozzáállásának köszönhetően teljesen megérdemelt volt a három pont begyűjtése. A play-offban minden mérkőzés egyfajta döntő lesz számunkra, de az ellenfeleink számára is. Komoly terveink vannak, amit a srácokkal együtt közösen tűztünk ki. Fel kell mindenkinek nőni a feladathoz".HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza