Kispad U16│Szakál Csaba│ACS Petrolul 52 Ploiești – FK Csíkszereda U16 2–3

Kispad U16│Szakál Csaba│ACS Petrolul 52 Ploiești – FK Csíkszereda U16 2–3

A Ploiești-en lejátszott mérkőzés után Szakál Csaba vezetőedző értékelt.

"Szélsőséges időjárási körülmények között - két napja megállás nélkül szakadó eső - és ezáltal nagyon rossz minőségű, felázott pályán csaptunk össze a Petrolul 52 csapatával. Brusztolós, kemény összecsapást vártunk, sok-sok párharccal, és ezt is kaptuk vissza. Felhívtuk a srácok figyelmét, nagyon fontos lesz, hogy a második labdákat nagy százalékban mi szerezzük meg, és abból türelmesen próbáljuk felépíteni a játékunkat.

Összességében elmondható, hogy nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl. A hazaiak mélyen a saját térfelükön védekeztek, s nehezen találtuk ennek az ellenszerét. A szünetben rendeztük sorainkat, és még nagyobb iramot diktáltunk, aminek meg is lett az eredménye, mivel egy beadást követően két gólos előnyre tudtunk szert tenni. Sajnos nem sokáig örülhettünk, egy egyéni hibát követően újra feltudott zárkózni ellenfelünk.

A miénk nem egy brusztolós, hanem inkább egy játszós csapat, viszont öröm volt látni, hogy ma remekül dolgoztak, csúsztak-másztak, küzdöttek egymásért, és ezt a harcos, és karakteres arcát is megmutatta a csapat! Le a kalappal a játékosok, és a stábtagok előtt, mivel egy nagyon kellemetlen stílusban játszó Petrolult, kicsit sem ideális körülmények között sikerült két vállra fektetünk. Ki kell emelnem, hogy a cserék nagyon jól szálltak be és sokat tettek hozzá a csapat játékához. Ez a győzelem több szempontból is nagy siker számunkra!" – összegzett Szakál Csaba.

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza