Kitekintő | Corbu Marius hét gólnál tart az NB 1-ben

Kitekintő | Corbu Marius hét gólnál tart az NB 1-ben

Remek formában van akadémiánk volt növendéke, a magyar első osztályban (NB 1) szereplő Puskás Akadémia FC játékosa, Corbu Marius. A támadó középpályás három gólnál tart ebben a szezonban.

Corbu Marius alapemberré nőtte ki magát a jelenleg a magyar NB 1 negyedik helyén álló puskás Akadémia FC csapatában. Akadémiánk volt növendéke három találatnál tart az aktuális bajnoki idényben. A második fordulóban hazai pályán az Újpest ellen 2–0-ra megnyert mérkőzés mindkét találatot ő szerezte. A legutóbbi játéknapon pedig idegenben, a Paks otthonában volt eredményes. A hetedik percben szerzett góljával szerezte meg a vezetést csapatának, amely végül a találkozót is behúzta 3–1 arányban.

Marius 2020-as Magyarországra szerződése óta hétszer talált be első osztályú meccsen. Az előző szezonban 32 mérkőzésen négy alkalommal hozta megoldhatatlan helyzetbe az ellenfelek kapuvédőit, idén 10 találkozó alatt jutott el három gólig. Ismerve elszántságát és képességeit, itt biztosan nem fog megállni a szeptemberben a román U21-es válogatott tagjaként is pályára lépő játékos.

Az alábbi videón a paksi mérkőzést értékelte a Puskás Akadémia FC hivatalos honlapja számára.

https://www.youtube.com/watch?v=kwtPhBSUNfc


HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza