Lehúzta a rolót az ellenfél kapusa

Lehúzta a rolót az ellenfél kapusa

Hiába a sok helyzet, nem ment a góllövés Slobozia ellen, ráadásul a vendégek hálóőre hősiesen védte kapuját.

Jó játékkal kezdődött az utolsó hazai mérkőzésünk Slobozia ellen. Tíz perc alatt három szögletet is kiharcoltunk, de nem tudtunk élni a lehetőséggel. A 14. percben egy megpattanó labda Schieb elé kerül, lapos lövését a kapus üti ki. A 21. percben Gál-Andrezly tör be a tizenhatosba, remekül veszi észre az üresen álló Jebarit, aki jól helyezett lövéssel próbálja átverni Gurăut, de a vendégek kapusa szögletre tolta a labdát. Három perccel később ismét megrohamozzuk a vendégkaput, előbb Gál-Andrezly, majd Jebari is próbára teszi Gurăut, de a kék-sárgák hálóőre parádés védéseket mutat be. A 38. percben Jelenát ugratják ki jó helyzetben, de a vendégek kapusa ismét jól időzít és a kapu torkából is blokkolja csatárunk labdáját. Szünet előtt ismét Gurău a főszereplő, Gál-Andrezly lövését is kiválóan hárítja.

A második félidő kezdetén egy jobboldali támadást követően Schieb mintegy húsz méterről bombázza az ellenfél kapuját, de ezúttal is Gurău állja útját a labdának. Az 51. percben szögletet követően Bara marad üresen a tizenhatos vonalán, lövése kevéssel megy mellé. Két perc múlva a vendégek első komolyabb próbálkozása Ibrian nevéhez fűződik, a Slobozia csapatkapitánya Gyenge kapuja fölé rúgja a labdát. A következő percekben élénkebb lesz a Ialomița megyei csapat játéka és többször eljutnak a kapunkig. Valentin Suciu közben megpróbálja frissíteni csapatát, Jelena és Csürös helyett érkezik Krusnauskas és Casiadi. A végjátékra jönnek a csíki rohamok, de az ellenfél védelme állja a sarat. A hosszabbítás első percében egy szabadrúgást követően Takács elé pattan a labda, aki tizenhét méterről fölé bombázza, majd Jebari is hasonlóan jár, marad a döntetlen. A mérkőzés hőse egyértelműen a Slobozia kapusa Gurău volt, aki lehúzta a rolót.

Liga 2., 15. forduló: FK Csíkszereda - FC Unirea 04 Slobozia 0:0 (0:0)

Sárga lap: Bara (54.), Kelemen (90+5) illetve Coadă (29.), Bolohan (39.), Nkama (72.), Lazăr (81.), Costea (90+5)

FK Csíkszereda: Gyenge - Aszalos (Takács 46.), Gergely, Apró (Kelemen 67.), Ivanovici, Bara, Csürös (Casiadi 78.), Jebari, Gál-Andrezly, Jelena (Krusnauskas 78.), Schieb (Hernando 67.).

FC Unirea 04 Slobozia: Gurău - Ibrian, Dinu, Lazăr, Mihai (Mustacă 36., (Matei 77.)), Coadă, Perju, Bolohan (Savu 77.), Greu, Ivan (Trascu 63.), Afalna.

Idei utolsó bajnokinkat Temesváron játsszuk, december 6-án a Ripensia ellen.

Szép ZoltánHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza