Liga 2 | A Sellenberk ellen zárjuk az idényt

Liga 2 | A Sellenberk ellen zárjuk az idényt

Ebben a szezonban utoljára lép pályára Liga 2-es, felnőtt férfi együttesünk. Ilyés Róbert csapata szombaton, 11 órától a Sellenberki SC ellen játszik az alsóházi rájátszás hetedik-, záró fordulójában.

Elérkezett a szezonzáró találkozó másodosztályú csapatunk számára. A szombati, Sellenberk elleni mérkőzésnek a tétje a csoport-elsőség megtartása, ehhez számunkra egy döntetlen is elég. Természetesen, Ilyés Róbert vezetőedző hozzáállását ismerve, biztosan nem fogunk megelégedni az egy ponttal és győzelemre játszunk a râmnicu vâlcea-i Május 1 Stadionban rendezett találkozón.

A két csapat közös, másodosztályú bajnoki történelme nem nyúlik vissza messzire. A 2016-ban alapított együttes az előző, 2021/2022-es idényben mutatkozott be a Liga 2 mezőnyében. Az alapszakaszban, a Sellenberk vendégeként, Feleken 3–0-s győzelemnek örülhettünk. A rájátszásban viszont a bordó-fehérek törtek borsot az orrunk alá és 3–2-re nyertek ellenünk (immár Râmnicu Vâlceán).

A két csapat 2022/2023-as szezonbéli egyetlen egymás elleni összecsapása az alapszakasz 18., utolsó előtti játéknapján volt. A november végi mérkőzésen a Sellenberk hazai pályán tréfálta meg a(z akkor még) Dican Ferenc vezette csapatunkat és a hosszabbítás perceiben szerzett góllal elvitték a három pontot.

A találkozó szombaton 11 órakor kezdődik a râmnicu vâlcea-i Május 1 Stadionban. Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza