Liga 2 | Döntetlennel zártuk az alapszakaszt Újszentesen

Makrai Gábor büntetőből szerzett találatával hoztuk el az egyik bajnoki pontot az Újszentesi SC otthonából a liga 2-es pontvadászat alapszakaszának záró játéknapján szombaton délután.

Liga 2 | Döntetlennel zártuk az alapszakaszt Újszentesen

Makrai Gábor büntetőből szerzett találatával hoztuk el az egyik bajnoki pontot az Újszentesi SC otthonából a liga 2-es pontvadászat alapszakaszának záró játéknapján szombaton délután.

Már biztos felsőházi résztvevőként léptünk pályára a Dobay István nevét viselő újszentesi stadionban szombaton kora délután. A házigazdák már a találkozó első felében változtatásra kényszerültek, miután a 15. percben Ristin sérülés miatt nem tudta folytatni a játékot, a helyére Vlad Băluțoiu érkezett. Húsz perccel később megszerezte a vezetést az Újszentes, Morariu ívelt a jobb oldalról Paulevici-hez, aki bevette Gyenge Szilárd kapuját (1–0).

Két perccel később Anderson adott be veszélyesen jobbról Toroc kapuja elé, a hazai kapuvédő a helyén volt. A szünet előtt Ekmekci tört be a 16-oson belülre, Gyengének kellett mentenie lövése nyomán. Még Bakos lehetőségét jegyezhettük fel a pihenő előtti pillanatokban.

Egy gól és két kiállítás

A második játékrészt a csereként beszálló Makrai lehetősége vezette be, az ellentámadásból Ekmekci veszélyeztetett. Az 55. minutumban Veres Szilárd életerős, 25 méteres próbálkozását szedte ki a léc alól Toroc. Három percre rá Apro szabadrúgása szállt mellé. A 62. percben Jebari veszélyeztetett, Toroc a helyén volt. A 83. percben Babatit akadályozták büntetőt érően a 16-oson belül, a 11-est Makrai végezte el és lőtt a kapu közepébe.

A 86. percben Ouadie Salhi és Babati Benjamin akaszkodott össze, mindketten indulhattak az öltözőbe a kiosztott piros lapok nyomán. A 88. percben Jebari 30 méterről lő, alig tévesztett célt. Az eredmény nem változott, egy pontot hoztunk el Temes megyéből és készülhetünk a felsőházi rájátszás küzdelmeire.

Liga 2, alapszakasz, 19. forduló
Újszentesi SC – FK Csíkszereda 1–1 (1–0)

Újszentes Dobay István Stadion
Vezette: Mihai Motan (Târgovişte) Asszisztensek: Gheorghiță Bălan (Piteşti), Mihai Marian Ionescu (Bradu
Gólszerzők: Dragan Paulevici (35.), ill. Makrai Gábor (84., büntetőből)
Kiállítva: Ouadie Salhi (86.), ill. Babati Benjamin (86.)
Újszentes: P. Toroc – Morariu (Tismonar, 80.), Scutaru, Zurbagiu, Ghinescu – Martinov, Salhi – Ristin (Băluțoiu, 15., Paleacu, 80.), Gavra (Andr. Olaru, 80.), Ekmekci – Paulevici Vezetőedző: Cosmin Stan
FK Csíkszereda: Gyenge Szilárd – Nagy János, Kelemen Dávid, Apro Claudiu, Gal-Andrezly Peter – Veres Szilárd (Szondi Botond, 76.), Soufiane Jebari – Bakos Ervin (Nistor Ákos, 46.), Anderson Ceara (Makrai Gábor, 46.), Ronai Robert (Balogh Szilárd, 69.) – Jelena Richárd (Babati Benjamin, 46.) Vezetőedző: Ilyés Róbert

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza