Liga 2 | Hivatalos: A Brassó nem indulhat a bajnokságban, szombaton a Progresul Spartac érkezik Csíkszeredába

A lausanne-i Nemzetközi Sportdöntőbíróság (TAS) döntése szerint nem indulhat a Brassói FC a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban, így szombaton, a helyét átvevő Bukaresti Prograsul Spartac érkezik Csíkszeredába a bajnokság második fordulójában.

Liga 2 | Hivatalos: A Brassó nem indulhat a bajnokságban, szombaton a Progresul Spartac érkezik Csíkszeredába

A Bukaresti Prograsul Spartac ellen folytatja bajnoki szereplését másodosztályú felnőtt, férfi csapatunk. Szombati ellenfelünk azt követően kapott indulási jogot, hogy a lausanne-i Nemzetközi Sportdöntőbíróság (TAS) jóváhagyta a Román Labdargó Szövetség (FRF) licenc-bizottságának döntését.

A lausanne-i Nemzetközi Sportdöntőbíróság (TAS) elutasította a Brassói FC fellebbezését a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) licenc-biztottságának döntése ellen. Mint ismert, a honi szakszövetség illetékes bizottsága nem adott indulási jogot a brassóaiaknak a Liga 2-be. A mostai döntés nyomán az elmúlt szezon végén, a Bukaresti Metaloglobus elleni osztályozó-mérkőzések után kieső Bukaresti Progresul Spartac veheti át a cenk-alattiak üresen maradt helyét.

A Brassó az augusztus 5-i nyitófordulóban az Újszentes együttesét fogadta volna, ám azt a meccset elhalasztották, a Progresul későbbi időpontban fogja bepótolni. A csíkszeredai mérkőzés szombaton, 11 órakor kezdődik a városi stadionban.

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza