Liga 2 | Isten hozott, Nistor Ákos!

Egyéves kölcsönadási megállapodás útján érkezett Liga 2-es együttesünkhöz a Sepsiszentgyörgyi OSK csapatától Nistor Ákos. A 18 éves fiatalember a háromszéki városban járta végig a különböző korosztályos csapatokat és már az első osztályban is pályára léphetett.

Liga 2 | Isten hozott, Nistor Ákos!

Egyéves kölcsönadási megállapodás útján érkezett Liga 2-es együttesünkhöz a  Sepsiszentgyörgyi OSK csapatától Nistor Ákos. A 18 éves fiatalember a háromszéki városban járta végig a különböző korosztályos csapatokat és már az első osztályban is pályára léphetett. A támadó középpályással a keddi edzés után ültünk le beszélgetni.

Mindkét szélen bevethető, de elsősorban támadó középpályás pozícióban érzi otthonosan magát Nistor Ákos. A fiatal játékos szülővárosában, Sepsiszentgyörgyön ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival és járta végig a különböző korosztályokat. Tehetségét jelzi, hogy mindössze 17 évesen bemutatkozhatott a Sepsi OSK élvonalbeli csapatában. A háromszéki klub természetesen elsősorban második számú, liga 3-as csapatánál számított a játékosra, mielőtt elfogadta csapatunk ajánlatát.

Farkas Endre

"Hirtelen jött a lehetőség. Úgy volt, hogy hétvégén a nagy csapat keretében leszek, érkezett a hívás, hogy kölcsönbe egy évbe a Csíkszeredához kerülhetek. Örültem a lehetőségnek, hiszen egy év tapasztalat a második ligában jól jön. Szeretnék minél többet játszani, fejlődni, ezért elfogadtam" – osztotta meg Ákos.

Hamar beilleszkedett

A játékos kiemelte: nagyon jó közösségbe került az FK-nál, hamar befogadta a csapat. Mindezt jó játékkal szeretné meghálálni és mindenképp segítségére szeretne lenni a csapatnak a minél jobb eredmények elérése érdekében. Ákos elárulta, hogy véleménye szerint a kulcspasszok adásában jeleskedik a pályán és erőssége a kombinatív játék is. Szeretne ugyanakkor fizikailag fejlődni, hogy jobban felvállalhassa az egy-egy elleni kontaktusokat, ezen kívül védekezésében is szeretne előre lépni.

Farkas Endre

A középpályás megosztotta velünk azt is, hogy édesanyja nehéz szívvel engedte el otthonról, ráadásul érettségi előtt áll, ami plusz kihívást jelent erre a Csíkszeredában előtte álló esztendőre.

"Azt gondolom, a play-offba kerülés reális célkitűzés, van annyira jó csapatunk, hogy ezt elérjük" – szögezte le a játékos búcsúzóul.

Sok sikert kívánunk FK-mezben, Ákos!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza