Liga 3 | A győzelem reményében

Liga 3 | A győzelem reményében

A Ştiinţa Miroslava Ellen lép pályára Liga 3-as csapatunk. Fiataljaink szezonbeli egyetlen győzelmüket a moldvaiak ellen érték el.

Utoljára a bajnokság 8. fordulójában, a Şomuz Fălticeni elleni hazai mérkőzésen szerzett pontot Liga 3-as csapatunk, ezt követően öt vereség került a gárda neve mellé. Az eredmények azonban némileg csalókák, a játék képe ugyanis legtöbbször nem utalt egyértelműen vereségre, azonban a góllövés ellen szinte „be van oltva” fiatal csapatunk. Hiába sikerült gólhelyzeteket kialakítani, betalálni nem sikerült, a legutóbbi játéknapon még büntetőből sem.

Egy győzelem mindenképpen nagy lelki tehertől szabadítaná meg tehetségeinket, hiszen az ötödik fordulóban, éppen a Miroslava ellen lejátszott győztes találkozó után szerezhetnének három pontot.

Ehhez természetesen az kell, hogy a fiatalok éljenek az adódó lehetőségekkel és használják ki a gólhelyzeteiket. A találkozó szombaton 14 órakor kezdődik a Miroslava közelében található Uricani-ban és a tervek szerint a hazai csapat honlapján élőben lesz követhető.HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza