Női Elitliga U15 | A csoportelsőség megtartása a cél

Női Elitliga U15 | A csoportelsőség megtartása a cél

Hazai pályán fogadja az Estera Țifești együttesét női U15-ös, elitligás csapatunk szombaton. Portik Helga és Szőcs Renáta tanítványai három fordulóval az alapszakasz zárása előtt vezetik csoportjukat.

Három forduló maradt hátra a női U15-ös Elitliga alapszakaszának küzdelmeiből. Az FK-s lányok az 1. számú csoportban küzdenek az első hely megszerzéséért, amely országos, négyes döntős részvételt jelentene. Portik Helga és Szőcs Renáta csapata az elmúlt szezonban eljutott a temesvári fináléig, ahol végül a negyedik helyen végzett (akkor még nem Elitliga néven futott a sorozat). Ebben az évben szeretné túlszárnyalni a csapat ezt a teljesítményt, ehhez mindenekelőtt a csoport első helyét kell megőrizni.

Szombati ellenfelünkkel a szezonbeli negyedik összecsapásunk következik. Bár két alkalommal sima győzelmet arattunk ellenük, ám a hetedik fordulóban megtréfáltak bennünket és otthon tartották a bajnoki pontokat. Ezzel együtt ők a csoport-utolsók, hazai pályán mindenképpen győznünk kell ellenük. Főképp azért fontos a három pont megszerzése, mert a minket üldöző Botoşani lemaradása mögöttünk csupán három egység.

A csoport másik találkozója
Május 13. szombat 10.00 óra
Sepsi OSK – FC Botoșani
Az állás
1. FK Csíkszereda 20 pont
2. FC Botoșani 17
3. Sepsi OSK 9
4. Estera Țifești 6

A mérkőzés szombaton 13.00 órakor kezdődik az Erőss Zsolt Aréna melletti műfüves pályán. Várjuk kedves Szurkolóinkat, harcoljuk ki együtt a győzelmet! Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza