Női Elitliga U15 | A Kolozsvárral elődöntőzünk

Női Elitliga U15 | A Kolozsvárral elődöntőzünk

A pénteki sorsoláson kiderült, hogy a Kolozsvári LPS csapata vár U15-ös, elitligás lánycsapatunkra a bajnokság hazai rendezésű négyes-döntőjében szombaton.

Nagy kihívás előtt áll női U15-ös, elitligás csapatunk. Portik Helga és Szőcs Renáta tanítványai hazai pályán küzdenek meg a bajnokság négyes döntőjében a dobogós helyezésekért. Pénteken, az FK Csíkszereda klubházában megtartott sorsoláson kiderült, hogy a piros-fekete lányok a Kolozsvári LPS együttesével mérkőznek meg az elődöntőben, míg a másik párharcban a címvédő Temesvári Politehnica és a Bukaresti Dream Team fog összecsapni.

A Kolozsvári LPS az Elitliga 3. számú csoportját megnyerve szerzett jogot a négyes döntőben való szereplésre. A háromtagú csoportba rajtuk kívül szintén két kolozsvári gárda kapott besorolást, az Universitatea és a CFR, míg a Borgóprund nem vállalta a szereplést. A sportiskolás csapat veretlenül vívta meg az alapszakaszt, mindössze az utolsó előtti fordulóban veszítettek pontokat az U elleni 4–4-es döntetlen alkalmával. A nyolc alapszakasz-találkozójukon 86-szor találtak be a kolozsvári fiatalok és mindössze 8-szor kapitulált a védelmük.

A négyes döntő programja:

Szombat 10.00 óra
Temesvári Politehnica – Bukaresti Dream Team
Szombat 12.00 óra
FK Csíkszereda – Kolozsvári LPS
Vasárnap 9.00 óra
A 3. helyért (az elődöntők vesztesei)
Vasárnap 11.00 óra
Döntő (az elődöntők győztesei)

A találkozókat a Sportparkban játsszák. Várjuk kedves Szurkolóinkat, harcoljuk ki együtt a dobogós helyezések valamelyikét! Hajrá, FK! Hajrá,Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza