Női Elitliga U15 | Cél a dobogó

Női Elitliga U15 | Cél a dobogó

Hétvégén rendezik a Női Elitliga U15-ös korosztályos bajnokság négyes döntőjét, melynek házigazdája és szervezője az FK Csíkszereda lesz. Az alapszakasz 1. számú csoportját megnyerő lányaink érmes helyezés reményében lépnek pályára Portik Helga és Szőcs Renáta vezetésével.

Szombaton és vasárnap zajlik a Női Elitliga U15-ös korosztályának négyes döntője Csíkszeredában. Klubunk házigazdaként és főszervezőként látja vendégül a négycsapatos mezőnyt, melynek tagja a bajnokság alapszakaszában kitűnően teljesítő lány-együttesünk is. A fiatalok az elmúlt szezonban is eljutottak a fináléig az akkor még egyszerűen junior-bajnokságnak nevezett pontvadászatban. A tavaly júniusban megrendezett négyes döntőben az akkori házigazda, Temesvár magabiztosan győzte le az FK-s lányokat az elődöntőben, a bronzmeccsen pedig a Kolozsvári LPS bizonyult jobbnak egy góllal .

Idén a mezőny alig változott, a Temesvári Politehnica, a Kolozsvári LPS és az FK mellett, ezúttal a Voluntari FC helyett csatlakozó Bukaresti Dream Team küzd a végső helyezésekért. A találkozókat szombaton és vasárnap rendezik a Sportparkban. A párosítások a péntek esti, klubunk székházában megrendezett sorsoláson fognak kiderülni.

Portik Helga vezetőedző így tekint a hétvégi megmérettetés elé:

"Óriási öröm számunkra, hogy a fináléra készülhetünk a lányokkal. Próbáljuk összeszedni a gondolatainkat, átbeszélni a bennünk levő érzéseket, az edzéseken pedig a begyakorolt helyzeteket ismételjük át. Hétvége felé már füves pályán is fogunk tudni edzeni. Úgy érzem, a csapat fel van készülve a fináléra. Én nagyon bízok a lányokban, hiszek bennük, hogy megtudják csinálni. Bárhogy is alakuljon, mi mindent meg fogunk tenni, hogy minél jobb eredményt érjünk el. Célunk a tisztességes helytállás, de titkon reméljük, hogy egy dobogós helyezést meg tudunk szerezni. Bízom benne, hogy sokan eljönnek majd és biztatják a lányokat a minél jobb eredmény elérése érdekében. Szeretettel várjuk a szurkolókat a mérkőzéseinkre!"

A négyes döntő programja
Június 3., szombat
10.00 óra - elődöntő I.
12.00 óra - elődöntő II.
Június 4. vasárnap
09.00 óra - bronzmeccs
11.00 óra - döntő

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza