Női Elitliga U15 | Țifești-en szakadt meg a győzelmi sorozat

Gólokban gazdag meccsen, pontosztozkodással ért véget U15-ös, elitligás lánycsapatunk țifești-i látogatása. 

Női Elitliga U15 | Țifești-en szakadt meg a győzelmi sorozat

Gólokban gazdag meccsen, pontosztozkodással ért véget U15-ös, elitligás lánycsapatunk țifești-i látogatása. 

Bár háromszor is megszerezte a vezetést az Estera Țifești elleni, idegenbeli bajnoki mérkőzésen, végül meg kellett elégednie egy ponttal U15-ös, elitligás lánycsapatunknak. A korábban nyolc mérkőzésből nyolcat nyerő gárda továbbra is magabiztosan vezeti csoportját.

A találkozó után Portik Helga vezetőedző értékelt honlapunknak.

"Tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk. Elsősorban azért, mert nagyon rossz a pálya minősége és nem lehet egy rendes passzt adni és emiatt nem tudjuk a saját játékunkat játszani, másodsorban pedig azért, mert egy nagyon durva csapat ellen játszódtunk. Nem az elképzeléseink szerint alakultak a dolgok. Az ellenfél sokat faultot, ezzel is próbálták tördelni a játékunkat. Nagy nehezen föléjük tudtunk kerekedni, aztán jöttek az apró hibák. A lányok próbáltak mindent megtenni, amit tudtak, de sajnos ez most ennyire volt elég. Gyakoroljuk azt, ami kevésbé ment és készülünk a következő mérkőzésre".

Női Elitliga U15, alapszakasz, 3. csoport, 9. forduló
Estera Țifești – FK Csíkszereda 3–3 (1–2)

Panciu
Gólszerzők: Ionașcu Alessia (26. és 70.), Radu Adelina (56.), ill. Hartuche Elena (20., öngól), Nombot Annabelle Natsi (35.), Cseke Melánia (53.)
Sárga lap: Tănasă Maria (33.), ill. Nombot Annabelle Natsi (42.)
Kiállítva: Nombot Annabelle Natsi (56.)
Estera: Tănasă Maria – Zaharia Cosmina, Martuche Elena, Zaharia Daria, Purcel Cristina, Munteanu Jeni, Partenie Roxana, Ionașcu Alessia, Radu Adelina, Craciun Adelina, Damian Elena Vezetőedző: Cioran Paul
FK Csíkszereda: Rusu Kriszta – Nombot Annabelle Natsi, Benedek Kincső, Zănoagă Alexia-Georgiana, Cseke Melánia, Kádár Noémi, Orbán Anna, Páll Vanda, Juhász Anett, Máthé Bernadett, Lénárt Nikolett Vezetőedző: Portik Helga

Farkas Endre
 

 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza