Női Elitliga U15 | Győzelemmel zárta az évet Portik Helga csapata

Megnyerte a Botoşani elleni elhalasztott, idegenbeli mérkőzését U15-ös, női, elitligás csapatunk szombaton. Cseke Melánia mesterhármast szerzett.

Női Elitliga U15 | Győzelemmel zárta az évet Portik Helga csapata

Megnyerte a Botoşani elleni elhalasztott, idegenbeli mérkőzését U15-ös, női, elitligás csapatunk szombaton. Cseke Melánia mesterhármast szerzett.

Az ötödik fordulóból elhalasztott találkozót pótoltak szombaton az FC Botoşani ellen U15-ös, elitligás lányaink. A magabiztos győzelmet követően Portik Helga vezetőedző nyilatkozott honlapunknak.

"A lányok nagyon aktívak voltak, már az első percekben nyomást gyakoroltak az ellenfélre, aminek meg is lett az eredménye, hisz' hamar gólt is lőttünk. Aztán egy jó helyzetből sikerült ismét gólt szereznünk. Ezután mintha egy kicsit visszavettünk volna a tempóból.

Félidőben kicsit átbeszéltük a dolgokat, és szerencsére hatásos is volt, hisz' a lányok energiával tele mentek fel ismét a pályára. Gyorsan gólt is szereztünk, ami a lányokat kicsit megnyugtatta. Később sikerült egy szabadrúgást is kiharcolnunk, amit gólra váltottunk. Több jó helyzetet alakítottunk ki, amiből végül több gól már nem született. Nagyon elégedett vagyok a lányok teljesítményével, nagyszerűek voltak. Összeségében mindenki odatette magát és minden tőle telhetőt megtett. Nagyon örülök a győzelemnek. Nemsokára a lányok egy kicsit megpihennek, aztán tavasszal gyakoroljuk, ami kevésbé megy és ezzel a lendülettel folytatjuk tovább".

Női Elitliga U15, 3. csoport, alapszakasz, 5. fordulóból elhalasztott mérkőzés
AFC Botoşani – FK Csíkszereda 0–4 (0–2)

Bucecea
Gólszerzők: Cseke Melánia (5., 16. és 38.), Nombot Annabelle (53.)
FK Csíkszereda: Rusu Kriszta – Sandu Andrea-Cristina, Benedek Kincső, Trinfuj Boglárka, Zănoaga Alexia-Gerogiana, Nombot Annabelle-Natsi (Máthé Bernadett, 68.), Székely Vivien (Kósa Ágota, 68.), Gáll Boglárka (Szőcs Szabina, 68.), Orbán Anna (Juhász Anett, 62.), Cseke Melánia, Kádár Noémi (Páll Vanda, 57.) Vezetőedző: Portik Helga, másodedző: Szőcs Renáta

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza