Női U17 | Fölényes diadal Székelyudvarhelyen

Hétgólos győzelemmel indította a tavaszi szezont U17-es női csapatunk a Vasas Femina FC Székelyudvarhely vendégeként.

Női U17 | Fölényes diadal Székelyudvarhelyen

Hétgólos győzelemmel indította a tavaszi szezont U17-es női csapatunk a Vasas Femina FC Székelyudvarhely vendégeként.

A tavasz első napja elhozta a bajnoki küzdelmek folytatását is U17-es, női együttesünk számára. A lányok a Székelyudvarhelyi Vasas Femina ellen kezdték el a pontvadászat második szakaszát, amely egy újabb oda-vissza kört foglal magában. A találkozót követően Berkeczi Emőke vezetőedző értékelt honlapunknak:

"A lányok odaadásával meg vagyok elégedve, annak ellenére, hogy nem úgy ment a játék, ahogy szokott. Egy sajnálatos sérülés miatt hiányolnunk kellett Bodor Anitát, akinek érződött is a hiánya, mivel a pályának azon a felén kaptuk a gólt. Gratulálok Andrási Annának az első bajnoki mérkőzésen szerzett első góljához, és egyben az egész csapatnak az összehangolt játékhoz".

Női U17 országos bajnokság, 2. szakasz, 1. forduló
Vasas Femina FC Székelyudvarhely U17 – FK Csíkszereda U17 1–8 (0–2)

Székelyudvarhely, műfű
Vezette: Polgár Nándor (Gyergyószentmiklós), asszisztensek: Catarig Claudio Ciprian (Csíkszereda), Incze Dávid (Székelyudvarhely)
Gólszerzők: Bakos Fanny (60.), ill. Eros Teodora (14., 49., 52. és 74.), Kádár Noémi (38.), Nombot Annabelle (54.), Andrási Anna (65.), Tănase Dorina (79.)
FK Csíkszereda: Balog Boglárka – Részeg Beáta, Pintea-Scurțu Denisa, Daradics Boglárka, Nagy Boglárka, Eros Teodora, Tănase Dorina, Lőrincz Kitti (Szabó Henriett, 67.), Nombot Annabelle-Natsi, Tulit Kriszta (Andrási Anna, 40.), Kádár Noémi Vezetőedző: Berkeczi Emőke

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza