Rokupa | Egy pontot hoztak el Bákóból az U16-osok

Négygólos mérkőzésen egy pontot hozott el a Bákói FC otthonából U16-os fiúegyüttesünk a Románia Kupa csoportkörének első játéknapján.

Rokupa | Egy pontot hoztak el Bákóból az U16-osok

Négygólos mérkőzésen egy pontot hozott el a Bákói FC otthonából U16-os fiúegyüttesünk a Románia Kupa csoportkörének első játéknapján.

A keddi találkozót Szász Ferenc vezetőedző értékelte honlapunknak.

"A mai mérkőzésen is kontroll alatt tudtuk tartani az ellenfelet és végig tudtuk irányítani a mérkőzést, de ma is kijött a minőség hiánya az előre játékunkban. Rengeteg lehetőséget alakítottunk ki, de képtelenek voltunk befejezni pontosan a támadásainkat. Ahogy az pedig lenni szokott, egyszer jutott el kapunkig az ellenfél, mi hibáztunk és már a vezettek is, a semmiből.

A második félidőben néhány esetben már pontosabban tudtuk végigvinni a tanadásainkat és meg tudtuk fordítani az eredményt. A folytatásban sajnos újra hibáztunk egy beadás utáni szituációban, és egyenlíteni tudott ellenfelün . Sajnos újabb nyerhető mérkőzésen vagyunk túl, de legalább nem szenvedtünk vereséget. Reményeim szerint a játékosaim is jobban felkapcsolnak magasabb szintre, és megértik, hogy a felső ház más sebességet és hozzáállást igényel tőlük".

Románia Kupa, 1A-csoport, 1. forduló
Bákói FC – FK Csíkszereda 2–2 (1–0)

Ruşi-Ciutea
Vezette: Lazar Ionut (Vaslui), asszisztensek: Ciuraru Alexandru (Puscasi), Ploae Dragoș Cristinel (Vaslui)
Gólszerzők: Fbasinel Nicolae (44.), Ndoci Casius Andrei (76.), ill. Kertész Márk (54.), Papp György (51.)
Sárga lap: Popovici Denis (90+1.), ill. Petran Norbert (56.), Ioó Edvin (90+1.)
FK Csíkszereda: Antonucci Michele – Kozma Krisztián, Papp György, Kertész Márk, Iosif Krisztián, Petran Norbert, Erdei Ramon (Brugger Dániel, 60.), Nyitra Szabolcs (Halász Balázs, 71.), Szép Dávid (Gál Áron, 71.), Bekő Kristóf (Kárándi Roland, 60.), Ioó Edvin Vezetőedző: Szász Ferenc

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza