Felkészülés | Küzdelmes döntetlen a Bicskével

Az U18-as fiúk után felnőtt csapatunk is összemérte erejét a Tusnádfürdőn edzőtáborozó, magyar harmadosztályban szereplő Bicskei TC együttesével.

Felkészülés | Küzdelmes döntetlen a Bicskével

Az U18-as fiúk után felnőtt csapatunk is összemérte erejét a Tusnádfürdőn edzőtáborozó, magyar harmadosztályban szereplő Bicskei TC együttesével. Ezúttal egyik csapat sem tudott felülkerekedni a másikon, egy-egy találat esett mindkét odalon. A végeredmény már a hetedik percben kialakult.

Éles szél fogadta a pályára lépő csapatokat. A Tusnádfürdőn edzőtáborozó Bicskei TC a héten második alkalommal látogatott Csíkszeredába, ezúttal liga 2-es együttesünkkel mérték össze erejüket a magyar harmadosztályban szereplő sárga-kékek. Számunkra balszerencsésen kezdődött a találkozó, a második perc végén egy hazagurított labda pattant meg Gyenge Szilárd lábán és került a hálóba (0–1). Hamar érkezett a hazai válasz, a hetedik percben Pintér Bence mintegy 17 méterről szánta el magát lövésre és szerzett szép gólt (1–1). A 11. percben újra Pintér veszélyeztetett, ám 20 méteres szabadrúgását kitornázta a vendégek hálóőre.

A 14. percben Kovács Lóránt lövését mentették szögletre a látogatók, négy egységgel később Csürös Attila lövése szállt mellé. Az első fél óra végén Jelena Richárd jobb felső sarokba tartó fejesét piszkálta ki Illés Bence. A 38. percben a végig aktív Bloj Erwin fejese találta el a lécet.

A második félidőben pályára lépett csapatunkban az Aradi UTÁ-tól visszatért Salvatore Marrone is. A 48. percben Szondi Botond egyéni akciója futott a pályán, a fiatal középpályás Nagy Jánossal játszott össze, majd lőtt kevéssel a kapu mellé. Az 52. percben a vendégek találták el a kapufát egy felpattanó lövés nyomán. A 72. percben Babati szabadrúgása után Nagy János fejese halt el az oldalhálóban, öt perc múlva Bakos Ervin lövésénél hárított a bicskei hálóőr. Több lehetőséget nem jegyezhettünk fel, maradt a döntetlen. Ilyés Róbert együttese január 30-án Törökországba utazik edzőtáborba, ahol további mérkőzések várnak majd a fiúkra.

Felkészülési mérkőzés
FK Csíkszereda – Bicskei TC 1–1 (1–1)

Kós Károly u. műfű
Gólszerzők: Pintér Bence (7.), ill. Gyenge Szilárd (3., öngól)
FK Csíkszereda I. félidő: Gyenge Szilárd – Gál-Andrezly Péter, Kelemen Dávid, Csürös Attila, Vita Dániel – Pintér Bence, Bloj Erwin, Nistor Ákos, Kovács Lóránt, Soufiane Jebari – Jelena Richárd
FK Csíkszereda II. félidő: Simon Máté – Nagy János, Gergely Botond, Veres Szilárd, Apro Claudiu, Babati Benjamin, Bakos Ervin, Szondi Botond, Balogh Szilárd, Salvatore Marrone, Makrai Gábor Vezetőedző: Ilyés Róbert

Bicske: Illés Bence – Dankó Márton, Száhl Péter, Bozsoki Imre, Dulló Martin, Gaszner Roland – Sóron Tibor, Hirman Kristóf, Lakatos Gergő – Beliczky Gergő, Tischler Patrik Cserék: Rigó Máté, Zelman Levente (kapusok), Benke Áron, Fördős Adrián, Vicz Kevin, Boda Balázs, Gyurácz András, Varga Bence és Szalai Dániel Vezetőedző: Csordás Csaba

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza