Kispad | Elitliga U17 | Szakál Csaba | FK Csíkszereda – Nagyváradi Sportiskola 7–0

Gól nélküli első félidő után magabiztos, hétgólos győzelmet aratott U17-es, elitligás gárdánk vasárnap délután a Nagyváradi Sportiskola ellen. Szakál Csaba vezetőedző értékelt.

Kispad | Elitliga U17 | Szakál Csaba | FK Csíkszereda – Nagyváradi Sportiskola 7–0

Gól nélküli első félidő után magabiztos, hétgólos győzelmet aratott U17-es, elitligás gárdánk vasárnap délután a Nagyváradi Sportiskola ellen. A találkozót követően Szakál Csaba vezetőedző értékelt honlapunknak.

"Érett, tudatos játékkal rukkoltunk elő a Nagyvárad ellen. Fölényünk számos gólhelyzetben nyilvánult meg, és szerencsére a második félidőben ezek közül sokat ki is tudtunk használni. Volt jó pár meghatározó játékosunk, akik különböző okok miatt hiányoztak, viszont nagyon pozitív dolog, hogy aki lehetőséget kapott, élt vele. Az összecsapás első tíz percét nagyon megnyomtuk, szerettünk volna minél hamarabb gólt szerezni. A vendégek nagyon szervezetten, és mélyen védekeztek. Irányítottuk a játékot, megfelelő sebességben járattuk a labdát, jó volt a játékunk ritmusa, és ennek köszönhetően több alkalommal is meg tudtuk bontani a védekezésüket.

Már az első játékrészben eldönthettük volna a meccset, de sajnos ezeket a helyzeteket elszalasztottuk. A félidő vége felé egyre inkább érezhető volt, hogy a kihagyott lehetőségek miatt idegesebbek a játékosok. A szünetben felhívtuk a játékosok figyelmét arra, hogy őrizzék meg a higgadtságukat, mert biztos, hogy jönni fog a gól! Megbeszéltük, hogy nagyon jól kezdeni a második játékrészt. Szerencsére sikerült is gyorsan megszereznünk a vezetést, ez pedig még nagyobb önbizalmat adott nekünk a folytatásra.

Nagy gratuláció a srácoknak, mindenki azt játszotta, amit egy ilyenkor, egy szerényebb képességű ellenféllel szemben szükséges. Ezzel a győzelemmel feljöttünk a második helyre, amit szeretnénk továbbra is megerősíteni!"HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza