Liga 2 | Van miért visszavágnunk a Corvinulnak

Újabb hazai mérkőzés következik a Liga 2 felsőházi rájátszásában, szombaton a Vajdahunyadi Corvinul érkezik Csíkszeredába.

Liga 2 | Van miért visszavágnunk a Corvinulnak

Újabb hazai mérkőzés következik a Liga 2 felsőházi rájátszásában, szombaton a Vajdahunyadi Corvinul érkezik Csíkszeredába.

Kiegyensúlyozott mérleget tudhat eddig magáénak felnőtt férficsapatunk a liga 2-es bajnokság felsőházi rájátszásában. Kelemen Dávidék egy alkalommal győztek és egy-egy döntetlent és vereséget tudnak felmutatni az első három játéknapon. Szombaton folytatódik a menetelés, a Vajdahunyadi Corvinul látogat az FK stadionba. Az a Corvinul, amelyik a szezon során kétszer is borsot tört az orrunk alá. Először a bajnokság harmadik fordulójában látogattunk Hunyad megyébe, és szenvedtünk kétgólos vereséget. Alig tíz nappal a bajnoki kudarc után újra Vajdahunyadra vezetett az utunk, ezúttal a Románia Kupa 4. fordulójában volt jelenésünk a Michael Kleinről elnevezett stadionban. A kupa-csoportkörbe jutásról döntő összecsapás szintén kétgólos Corvinul-sikerrel ért véget.

A "hollók" azóta megnyerték a kupasorozat A-jelű csoportját, a negyeddöntőben pedig kiütötték a Kolozsvári CFR gárdáját és készülhetnek az április 17-i, Voluntari elleni elődöntőre. A találkozó közeli időpontja némileg a mi malmunkra hajthatja a vizet, hiszen a Szuperligába feljutásra nem jogosult Corvinul bizonyára a kupában szeretne a lehető legesszebbre jutni. Így elképzelhető, hogy tartalékolnak a jövő szerdai mérkőzésre. Ám ezzel együtt biztosan nem lesz könnyű dolga Ilyés Róbert legénységének a play-offban eddig veretlenül tetljesítő Vajdahunyaddal szemben.

A találkozó szombaton, 12.00 órakor kezdődik az FK Csíkszereda stadionjában. Jegyek kaphatók a bilete.ro oldalon, valamint a helyszínen egy órával a kezdés előtt. Továbbra is érvényes családi kedvezményünk, minden szülő, felnőtt, aki 14 éven aluli gyermekkel érkezik, ingyenesen léphet be a stadionba a gyermekkel együtt, a rendelkezésre álló helyek függvényében. Kapunyitás: 11.00 órakor.

A forduló további programja
Április 14. vasárnap, 11.00 óra 
Unirea Slobozia – Bodzavásári Gloria
Április 15. hétfő, 17.30 óra
CS Mioveni – Sellenberki SC

A felsőház állása

  Csapat Pont Gólk.
1. AFC Unirea 04 Slobozia 46  +2
2. Sellenberki SC 44  -2
3. Vajdahunyadi Corvinul 42  +1
4. Bodzavásári Gloria 37  0
5. FK Csíkszereda  36  0
6. CS Mioveni 35  -1

 

Számítunk kedves Szurkolóink támogatására, harcoljuk ki együtt az újabb play-off győzelmet! Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza