Liga 3 | Kedden játszunk a Darabani ellen

Liga 3 | Kedden játszunk a Darabani ellen

Az eredetileg kiírt, szombati időpont helyett kedden délután látogat a Viitorul Darabani együttese a Sportparkba, a Liga 3-as bajnokság alsóházi rájátszásának második fordulójában. Fiókcsapatunknak égető szüksége van a bajnoki pontokra.

Fiókcsapatunk kedd délutáni mérkőzése zárja húsvéti találkozóink sorát. Demény Norbert együttese a Viitorul Darabani gárdáját fogadja a Sportparkban a play-out második játéknapján.

A zöld és sárga klubszíneket viselő csapattal lejátszott szezonbeli mérkőzéseinken eddig egy pontot szereztünk. A 7. fordulóban, idegenben, 2–1 arányban alulmaradtunk, szűk egy hónappal ezelőtt, a 16. játéknapon pedig 1–1-es döntetlen lett a vége itthon. Ellenfelünk 3–1-es győzelemmel indította a rájátszást, mi pedig minimális különbségű vereséget szenvedtünk Fălticeni-ben.

Ahhoz, hogy ne legyenek kiesési gondjaink, a hátralévő kilenc fordulóban az első négy hely valamelyikére kell felkapaszkodnunk. A csoportelső Fălticeni 20 pontos előnye behozhatatlannak tűnik, keddi ellenfelünk ugyanakkor „csak” 9 egységgel jár előttünk. Legkönnyebben a negyedik, Rapid Brodoc csapatát érhetjük utol, akik négy ponttal előznek meg bennünket. Számolgatni azonban egyelőre fölösleges, mérkőzésről-mérkőzésre kell haladnunk, ennek első lépéseként hazai pályán mindenképpen győznünk kell kedden.

A forduló programja:
Április 11., kedd, 15.00 óra FK Csíkszereda – Viitorul Darabani

Április 10., hétfő,13.00 óra Ştiinţa Miroslava – Şomuz Fălticeni
*A Rapid Brodoc szabadnapos.

Az alsóházban érdekelt csapatok egy oda-vissza vágó kört játszanak egymással. A csoportok utolsó két helyezettje, valamint a leggyengébb negyedik kiesik a harmadosztályból.

Az állás
1. Şomuz Fălticeni      30 pont
2. Ştiinţa Miroslava     29
3. Viitorul Darabani   19
4. FC Rapid Brodoc    14
5. FK Csíkszereda II.  10
*A Dante Botoşani csapatát kizárták.

Az FK Csíkszereda II. – Viitorul Darabani találkozó kedden, 15 órakor kezdődik a Sportparkban és élőben közvetítjük az FK hivatalos Youtube-csatornáján. Várjuk kedves Szurkolóinkat a lelátóra, vagy a képernyők elé. Harcoljuk ki együtt a győzelmet! Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza