Liga 3 | Újra győzni

Liga 3 | Újra győzni

Suceava megyébe látogat a bajnokság utolsó előtti fordulójában Liga 3-as csapatunk. A Şomuz Fălticeni ellen ősszel sikerült pontot szereznünk.

Két forduló maradt hátra a harmadosztályú bajnokság alapszakaszából. A tavaszt hazai döntetlennel kezdő csapatunk idegenbeli fellépéssel folytatja szereplését. Demény Norbert tanítványai Fălticeni-be utaznak, ahol szombaton kora délután szállnak harcba a bajnoki pontokért.

Ellenfelünk kitűnően kezdte a bajnokságot, sokáig a dobogó közelében álltak, ám az őszi hajrá nem sikerült számukra igazán jól, az utolsó négy fordulóban csupán egyetlen pontot szorgoskodtak össze. Annál jobban sikerült a tavaszi rajtjuk, a hatodik helyen álló gárda idegenben fektette két vállra a Brodoc-i Rapid együttesét.

Biztató a mutatott játék

A két csapat ősszel a nyolcadik fordulóban találkozott egymással. A Sportparkban lejátszott, jó iramú összecsapáson igazságosnak nevezhető döntetlen született októberben. Győznünk eddig egy alkalommal sikerült a bajnokság során, az ötödik fordulóban sikerült megszerezni a három pontot a Miroslava ellenében. A tavaszi első fordulóban megszerzett pontunk hosszú ideig tartó sikertelen szériát tört meg.

Bár játékunk fordulóról-fordulóra magában hordozta a pontszerzés lehetőségét, a legfontosabb ehhez szükséges tényező, a gólszerzés gondot okozott a fiúknak. A múlt hétvégén mutatott játék bizakodásra adhat okot és méltán bízhatunk abban, hogy megszülethet első idegenbeli győzelmünk a 2022/2023-as pontvadászatban. A találkozó szombaton 15 órakor kezdődik Fălticeni-ben a Constantin Jamaischi-ról elnevezett stadionban. Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza