Női Liga 1 | A temesvári és a semleges nézők is megdöbbentek a játékvezető ítéletein

A Poli rajongói, valamint a semleges futballszurkolók is elítélik női csapatunk vasárnapi, temesvári fellépésének játékvezetője, Timiș Roxana együttesünket sújtó, tévedésekkel tarkított bírói tevékenységét.

Női Liga 1 | A temesvári és a semleges nézők is megdöbbentek a játékvezető ítéletein

A Poli rajongói, valamint a semleges futballszurkolók is elítélik női csapatunk vasárnapi, temesvári fellépésének játékvezetője, Timiș Roxana csapatunkat sújtó, tévedésekkel tarkított bírói tevékenységét. Mindennek a bánsági együttes hivatalos közösségi oldalán megjelent kommentekben hangot is adtak a temesvári csapat teljesítményével elégedetlen, a játékvezető tévedéseit elítélő futballkedvelők. Klubunk vezetősége hivatalos lépéseket fog tenni a Román Labdarúgó Szövetségnél.

A televíziós közvetítésnek hála ország-világ láthatta, ahogyan felnőtt, női csapatunk bajnoki bemutatkozó mérkőzésének kimenetelét döntően befolyásoló játékvezetői ítéletek sújtották együttesünket. Timiș Roxana játékvezető az első félidőben előbb negyed óra leforgása alatt két sárga lappal kiállította Balázs Csillát, az FK középpályását, majd a visszajátszások alapján indokolatlan büntetőt ítélt a hazaiak javára.

Csapatunk erejét jelzi, és a mérkőzésen látott játék képét jól jellemzi, hogy tíz emberrel is támadásban maradtunk, sőt, egyenlíteni tudtunk. A ritmusból kizökkentett lányaink a második kiállítást követően sem adták fel, nyolc mezőnyjátékossal is számos gólveszélyes akciót vezettek a második negyvenöt perc során, sőt, kapufát is lőttek.

Nem csak vezetőedzőnk csalódott

A találkozót követően Kollár Péter vezetőedző csalódottságának adott hangot a mérkőzést vezető Timiș Roxana tevékenységével kapcsolatosan. Azonban nem csupán szakvezetőnk volt elégedetlen a játékvezető teljesítményével, hanem maguk a temesvári szurkolók, illetve a semleges nézők is elítélően nyilatkoztak róla.

A temesvári klub hivatalos közösségi oldalán található hozzászólásokból szemezgetve láthatjuk, hogy többen nem értettek egyet a csapatunkat sújtó ítéletekkel.

"A győzelem a döntő előnyt adó bírónak köszönhető".

"Gratulálok az ellenfél csapatának a játékához nem a tiétekhez! Azzal a gondolattal ültem le meccset nézni, hogy két erős csapatot fogok látni, nem pedig a játékvezetőket, akik az egyik csapatnak kedveznek. (...) Kár, hogy bíró kisasszony tönkreteszi néhány ember álmait, akik nap mint nap dolgoznak az edzésen, és lelküket kiadják a pályán. Reméljük, a jövőben nem fogunk ilyen meccseket látni és rendesen játszunk majd!"

"Ma 12-en játszottatok, gratulálok az ellenfél csapatának! Kíváncsi vagyok, mit írt a játékvezető az első piros lapról szóló jelentésbe..."

 

Klubunk vezetősége hivatalos lépéseket tesz a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) illetékesei felé Timiș Roxana játékvezető vasárnapi bírói ténykedésével kapcsolatosan.

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza