Kispad | Női Liga 1 | Kollár Péter

Drámai fordulatokban gazdag mérkőzést játszott női első osztályú csapatunk a Temesvári Politehnica othtonában.

Kispad | Női Liga 1 | Kollár Péter

Drámai fordulatokban gazdag mérkőzést játszott női első osztályú csapatunk a Temesvári Politehnica othtonában. A találkozót Kollár Péter vezetőedző értékelte honlapunknak.

"Nagyon jó volt a felkészülés és szerettünk volna egy jó mérkőzést játszani a Temesvárral, sajnos ezt ma nem nagyon hagyták nekünk! Játékvezetői tévedések tömkelege kellett ahhoz, hogy ma két vállra fektessenek minket. Az első 15-20 percben sok lehetőséget sikerült kidolgozni, de még elizgulták a játékosok. Hiába játszottunk jól, sajnos ezután már nem a mi perceink jöttek.

A játékvezető először két sárga lappal kiállította Balázs Csillát, majd rá pár percre befújt egy kétes 11-est. Amikor még így is sikerült kiegyenlíteni, kiállította a kapusunkat is, szintén egy kétes szituációban. Kilenc játékossal és az ellenfélnél 14 játékossal ma esélyünk sem volt győzni. Ugyanakkor nem akarom felmenteni magunkat sem, mert ha a mérkőzés elején berúgjuk a helyzeteinket, akkor már nem lett volna miről beszélni.

A játékosok ma mindent meg szerettek volna tenni a győzelemért, hiszen Balázs Eszter családjában egy sajnálatos haláleset is történt, és szerettek volna érte is küzdeni a lányok.

Szomorú vagyok, mert nem ilyen kezdésről álmodtunk. Nagyon megviselnek a Temesváron történtek, mert én hiszek a labdarúgásban és csak döbbenten tudok állni a történtek előtt. Köszönöm a játékosok hozzáállását! Eszternek és családjának pedig részvétünk az egész csapat nevében".

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza