RoKupa | A Székelyudvarhely ellen kapcsolódunk be

A Székelyudvarhelyi FC ellen kezdi meg szereplését a Románia Kupában liga 2-es férfiegyüttesünk. Ilyés Róbert csapata a jövő szerdán, idegenben lép pályára az egy mérkőzésen eldőlő párharcban.

RoKupa | A Székelyudvarhely ellen kapcsolódunk be

A harmadik körben kapcsolódik be liga 2-es felnőtt, férficsapatunk a Románia Kupa 2023/2024-es küzdelmeibe, dőlt el a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) csütörtök esti sorsolásán.

Megyei rangadót rendeznek a Románia Kupa harmadik fordulójában, másodosztályú felnőtt férficsapatunk Székelyudvarhelyre látogat a jövő hét szerdáján. A kupaküzdelmek ezen szakaszába az előző fordulóban állva maradt 30 együtteshez csatlakozik a Liga 2 tizennyolc csapata. Gyenge Szilárdék szerdán, 17.30-tól lépnek pályára a székely városok összecsapásán, a helyszín a székelyudvarhelyi Sétatéri-stadion lesz.

A két csapat legutóbb a felkészülés hajrájában csapott össze. Az FK stadionjában megrendezett gyakorlómeccsen négygólos döntetlen született.

A két együttes három évvel ezelőtt, a kupa 2020/2021-es idényében találkozott már. Akkor, 2020 októberében, szintén a harmadik fordulóban csaptak össze a felek és csapatunk idegenben kétgólos győzelmet aratva jutott tovább. A mögöttünk álló szezonban az FK számára a negyedik forduló jelentette a végállomást, amikor tizenegyes-párbajba torkolló mérkőzésen alulmaradtunk a CSM Alexandria gárdájával szemben.

Románia Kupa, 3. forduló 
2023. augusztus 16., szerda 17.30
Székelyudvarhelyi FC – FK Csíkszereda
A forduló további párosításai megtalálhatók itt.
 

 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza