Elitliga U15 | Pont nélkül maradtunk Bákóban

Elitliga U15 | Pont nélkül maradtunk Bákóban

Háromgólos vereséget szenvedett U15-ös Elitligás csapatunk a Bákói FC vendégeként vasárnap. Ezzel a veretlenség elvesztése mellett az éllovas pozíciónkat is át kellett adnunk a szomszéd-megyeieknek.

Alig fél óra alatt négy gólt kapott U15-ös Elitligás csapatunk a Bákói FC vendégeként, ennek pedig csakis vereség lehetett a vége. Bár a második játékrészben szépítettünk, ám közelebb zárkózni nem sikerült. A fiúk dolgát megnehezítette a hazaiak néha durvaságig elmenő kemény játéka, amelyben a játékvezetőben is partnerre találtak.

"A 6. percben már hátrányba kerültünk amikor egy szögletet követően csavarták a labdát a kapunkba. A 25. percben már 4 - 0 volt, úgy hogy három gólnál a labda a kapufát érintette, ami az ellenfél pontosságát bizonyítja. A második félidőben kiegyensúlyoztuk a mérkőzést, de csak a szépítésre futotta" – mondta el a lefújás után Fazakas Tibor vezetőedző.

Elitliga U15, 2. csoport, alapszakasz 6. forduló
Bákói FC – FK Csíkszereda 4–1 (4–0)

Bákó
Vezette: Ariton Cristi, asszisztensek: Antal Damian és Gherghel Cătălin (mindhárman Bákó)
Az FK gólját Balla Áron szerezte (60.)
Sárga lap: Sajgó Kristóf (45.)
Bákói FC: Marin Emilian Sorin – Doană Valentin Sorin, Ndoci Cassius Andrei (Maxim Alexandru Gabriel, 60.), Bordea Mario Andreas, Milon Ștefan Gabriel, Axinte Tudor Mihai (Ario Alexandru Robert, 60.), Arsenoaia Albert, Luncașu Daniele Vasile (Popovici Denis Valentin, 55.), Călin Teodor Alberto (Tînjală Denis Costel, 55.), Blăgescu Cătălin Dumitru, Frăsinel Nicolae Vezetőedző: Japalau Sergiu
FK Csíkszereda: Antonucci Michele – Iosif Cristian, Kertész Márk, Halász Balázs (Antal Hunor, a szünetben), Kozma Krisztián, Sajgó Kristóf (Balla Áron, 45.), Brugger Dániel, Nyitra Szabolcs (Nădejde Ștefan, a szünetben), Ioo Edvin, Szép Dávid, Bekő Kristóf (Gál Áron, 45.) Vezetőedző: Fazakas Tibor

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza