Sfântu GheorgheAcademia de Fotbal Sepsi OSK, înființată în cadrul Clubului Sepsi OSK, se concentrează pe pregătirea viitorilor fotbalişti profesionişti, dar punem mare accent și pe promovarea unui stil de viață sănătos în rândul tinerei generații, pentru a putea deveni în viitor un membru util al comunității.

Dezvoltarea Academiei Sepsi OSK este continuă, iar succesul echipei de adulți a avut un impact pozitiv asupra creșterii bazei: dacă în toamna anului 2017 au fost 110 de copii în cadrul Academiei, într-un an numărul lor s-a dublat, iar în prezent sunt peste 500 de sportivi, împărțiti în diferite categorii de vârstă, de la 6 la 19 ani.

În cadrul Academiei își desfășoară antrenamentele 12 echipe de băieți, dar și secția de fotbal feminin este în continuă expansiune, oferind condiții potrivite pentru ca fetele care doresc să joace fotbal să se dezvolte și să concureze.

În prezent, la Sepsi OSK asigurăm antrenamente și competiții sub îndrumarea a 31 de antrenori într-un mediu organizat. În ultimul an, am semnat contracte cu 49 de tineri de la alte cluburi; au plecat, sub formă de împrumut, 15 tineri sportivi; și s-au înscris 72 de copii.

În acest moment, un total de 510 jucători participă la antrenamentele Academiei Sepsi OSK: 448 de băieți și 62 de fete.

Există o colaborare strânsă între echipa Sepsi OSK și centrul nostru. Ca parte a acestei cooperări, șase tineri jucători de la Academia Sepsi OSK se antrenează alături de prima echipă. Există un proiect separat pentru portari, iar antrenorul de portari al echipei Sepsi OSK îi antrenează și pe portarii de elită ai Academiei.

Competiții în sezonul 2023/24:

– Campionatul Județean (10 echipe, 7 categorii de vârstă);

– Liga Elitelor, Liga de Tineret (7 echipe);

– Liga 3;

– Liga 3 Feminin;

– Campionatul regional de fotbal Ținutul Secuiesc (9 echipe).

Persoană de contact: Veress Lóránt 0722-422-507