Activitate

Activitățile organizației noastre sportive:

 

Scopul echipei noastre de adulți este de a juca la cel mai înalt nivel posibil și de a include jucători de acasă. Din toamna lui 2019, FK Csíkszereda se află pe linia a doua. Pentru a facilita integrarea academicilor noștri în adulți, clubul nostru, bazându-se pe generația născută după 1 ianuarie 1993, care ne-a apărat titlul de campionat național U19, a început o echipă fermă din liga a treia din toamna lui 2022.

Echipele noastre de vârstă sunt formate din tineri din Transilvania, pe lângă talente din Secuime. Academia noastră este deschisă tuturor, dar limba maghiară de formare este piatra de temelie a filozofiei noastre specifice de educație și formare. De ani de zile, talentele noastre concurează în Liga Elitelor, cu cele mai bune centre de tineret din România. Activitatea noastră profesională este finalizată în 2013 prin cooperarea cu Academia de Fotbal Ferenc Puskás.

Fotbal feminin și fete. În spiritul egalității de șanse, în 2018 activitățile FK Csíkszereda au fost extinse pentru a include fotbalul feminin. Echipa noastră feminină, începând din linia a treia, a intrat în linia de sus în primăvara lui 2022, iar în același timp, fetele U15 au ajuns în finala patru ale campionatului național.

De la Csíkszereda la Nagyvárád, de la Kézdivásárhely la Kraszná sau chiar de la Székelyudvarhely la Marosvásárhely, echipele noastre de copii concurează în campionate, turnee interne și internaționale, iar apoi cei mai talentați jucători de fotbal se mută la Secuime în centrele de îngrijire ale Academiei de Fotbal Székelyföld cel mai inalt nivel.

Pe lângă pregătirea profesională sportivă specializată, jucătorii de fotbal ai Academiei de Fotbal Székelyföld primesc educație și pregătire într-un mediu familiar în cadrul Centrului de îngrijire a talentelor Márton Áron. Căminul cu 3-5 paturi, camere cu grup sanitar propriu și colț de studiu, săli de studiu, bibliotecă, capelă și cantină, pe lângă serviciile de îndrumare permanentă calificată, asigură și îngrijire spirituală și sesiuni de studiu în grupe mici conduse de profesori specialiști. Un plus important este că toți sportivii noștri care vor susține examenul de bacalaureat în 2022 au depășit cu succes obstacolul. Pentru noi, pe lângă succesul sportiv, este important și progresul academic al cadrelor universitare.

Site-ul nostru web își propune să ofere o perspectivă asupra vieții și activităților FK Csíkszereda și ale Academiei de Fotbal Székelyföld, pe care le-a creat și o operează. Pe lângă cronica competiției echipelor noastre masculine și feminine adulți, scopul nostru principal este să prezentăm rezultatele echipelor noastre de vârstă rapid, precis și, dacă este posibil, complet sub formă de fotografii, descrieri și materiale cu imagini în mișcare. . Le dorim cititorilor noștri o experiență plăcută de navigare.

Vă mulțumim că jucați fotbal împreună!

Acord de cooperare descărcabil.

Managementul clubului
Szondy Zoltán, elnök

Az Igazgató Tanács tagjai
Bíró Albin – alelnök
Orbán Zsolt
Berkeczi Attila
Negoiţă Tibor
Csibi Attila Zoltán