Odorheiu Secuiesc 

Asociaţia Fotbal Club Odorheiu Secuiesc a luat fiinţă la data de 12 decembrie 2006 la iniţiativa câtorva entuziaşti antrenori şi susţinători, cu scopul  de a încerca să asigure continuitatea fotbalului pe teren mare.

Scopul nostru primordial este educarea pe plan fotbalistic şi nu numai a copiilor şi juniorilor.La diferitele categorii de vârstă pe lângă micii fotbalişti din oraşul nostru numeroşi copii din satele şi oraşele apropiate participă la antrenamente şi învaţă zi  de zi şiretlicurile fotbalului.În prezent avem 250 de copii la 12 grupe de vârstă, cu care se ocupă 11 antrenori, iar pe lângă acestea avem și echipă de seniori,care activează în liga a III-a.

FKCS

Grupele mici evoluează în campionatul judeţean şi la diferite turnee în ţară şi în străinătate,grupele mari în Campionatul Republican.Echipele noastre se clasează de obicei pe poziții fruntașe în campionatele sus menționate,datorită acestor rezulate câţiva jucători au ajuns în ţinta unor echipe din Liga 1 şi a unor echipe din străinătate.

Cei mai buni jucători sunt orientați spre Academia de Fotbal din Miercurea Ciuc,dar unii dintre ei,care au prestații remarcabile au fost monitorizate și de echipe din străinătate.Mulți dintre ei au debutat în echipele reprezentative ale României sau Ungariei. (Savin Cătălin, Magyari Szilárd, Kovács Dániel, Dusinszki Szabolcs, Botorok János)

Reprezentantii clubului

Berkeczi Attila - presedinte

Botorok János – director sportiv (tel.: 0757041095, e-mail: botorokjanos@gmail.com)