Târgu MureșObiectivul principal al clubului de fotbal ACS Târgu Mureș 1898, înființat în 2019, este de a deveni un partener de excepție al Academiei de Fotbal din Ținutul Secuiesc. Dorim să le oferim copiilor din județul Mureș aceleași șanse ca și tinerilor din Miercurea Ciuc sau Sfântu Gheorghe: să devină oameni și fotbaliști în țara lor natală printr-un sistem de academie bine definit și structurat logic. La aceasta va contribui enorm centrul de pregătire planificat, care va fi format din patru terenuri, inclusiv un așa-numit teren central cu 2.500 de locuri.

Două terenuri artificiale au fost deja finalizate și ne antrenăm pe bandă rulantă. Construcția terenului central va începe în curând. Tinerii noștri joacă în cele mai bune ligi naționale, iar toate grupele noastre de vârstă participă la Campionatul de fotbal din Ținutul Secuiesc.

Peste 250 de copii joacă în diferitele noastre grupe de vârstă, avem echipe în 12 categorii. Două dintre ele joacă în campionatul național și 10 în campionatul județean. Echipa noastră U19 s-a descurcat foarte bine în sezonul 2022-23, ajungând în semifinalele campionatului național. Echipele noastre de juniori se prezintă din ce în ce mai bine în diversele competiții, iar echipele noastre de la grupele de vârstă ne reprezintă cu cinste la Campionatul de fotbal din Ținutul Secuiesc.

Echipa noastră de seniori a pornit de jos, câștigând Liga a IV-a a județului Mureș și barajul pentru promovare în 2022, astfel că am început sezonul 2022-23 în Liga a III-a. Fiind o echipă debutantă, obiectivul a fost să ne facem loc în divizia a treia, lucru pe care l-am reușit în măsura în care am terminat sezonul în fruntea play-outului. În acest sezon, ne-am propus obiective mai ambițioase, cu siguranță să ajungem mai sus. 

Echipa noastră de Liga 1 feminină, cu o serie de meciuri foarte bune, a terminat anul 2023 în play-out dar în noul sezon - într-o ligă cu mai puţine echipe, dar mult mai puternică - obiectivul nostru este de a ne menţine în prima ligă. Dorința noastră este să ne întărim din ce în ce mai mult la toate nivelurile și lucrăm din greu pentru a realiza acest lucru!

Împreună putem obține rezultate mari!

Contact: +40 721 880 659

mvhse1898@gmail.com