Elitliga U16 | A forduló csúcsrangadója: a Bákó érkezik

Elitliga U16 | A forduló csúcsrangadója: a Bákó érkezik

Az eddigi fordulókban hat győzelem mellett egyetlen döntetlent elkönyvelő Bákói FC fiataljait fogadjuk hazai pályán az U16-os Elitliga nyolcadik fordulójában.

Bár a 6. fordulóban megszakadt az U16-os Elitligában szereplő csapatunk győzelmi sorozata, ám Szakál Csaba tanítványai az előző játéknapon kiköszörülték a csorbát és Botoşani-ból elhozták a három bajnoki pontot. Ez azt jelenti, hogy egyetlen pont hátránnyal követjük jelenleg az élen tanyázó Bákói FC-t, amely az előző fordulóban meglehetősen nagyarányú vereséggel (16–0!) küldte haza a Jászvásári Politehnicát.

A moldvaiak még a harmadik fordulóban hullattak el két bajnoki pontot az LPS Suceava otthonában, azon kívül minden mérkőzésen győzni tudtak. Nem állnak hadilábon a gólszerzéssel, az eddigi hét meccsen 38-szor találtak be, ami 5,42-es meccsenkénti átlagot jelent. Ezzel szemben mindössze három gólt kaptak, ez pedig mérkőzésenként 0,42.

A mi fiataljaink sem panaszkodhatnak a góllövésre, a hét meccs alatt szerzett 31 találat 4,42-es meccsenkénti átlagot jelent, és a kapott 12 gól sem veszélyes, átlagban 1,71 mérkőzésenként. Kíváncsian várjuk, hogy két ilyen támadó potenciállal rendelkező csapat összecsapása mit fog hozni.

Biztosak vagyunk abban, hogy a Sportparkban szombaton 12.00 órakor kezdődő mérkőzés szórakoztató lesz a nézők számára. Várunk minden kedves érdeklődőt, szurkoljuk ki együtt az újabb győzelmet! Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza