Elitliga U16 | Az első az utolsó ellen

Elitliga U16 | Az első az utolsó ellen

Hazai pályán folytatja bajnoki menetelését U16-os Elitligás csapatunk. Szakál Csaba tanítványai a sereghajtó Bodzavásár gárdáját fogadják szombaton délután.

Kitűnően kezdte a szezont U16-os Elitligás alakulatunk. A csapat mindhárom eddigi mérkőzését megnyerte, két alkalommal ráadásul idegenben sikerült bezsebelni a bajnoki pontokat. A kilenc pont mellé imponáló, 16–6-os gólkülönbség párosul. A legutóbbi játéknapon nagy tartásról tett bizonyságot a csapat, hiszen Ploiești-en nem csak az ellenféllel, hanem a szélsőséges körülményekkel, a rendkívül felázott pályával is meg kellett küzdeniük.

Abban biztosak lehetünk, hogy a sportparkban a pálya talajával nem lesz gond és ha az időjárás kitart, sok érdeklődő előtt folytathatják a fiúk jó sorozatukat.

Az ellenfél formája egyelőre hagy némi kívánnivalót maga után. A havasalföldiek mindhárom fordulóban pont nélkül maradtak eddig, ráadásul betalálniuk sem sikerült az ellenfeleknek. A mieink +10-es gólkülönbségével ellentétben mínusz 11-et tudnak felmutatni ebben az összevetésben. Figyelmeztető jel lehet azonban, hogy a legutóbbi játéknapon az FK-hoz hasonlóan veretlen, a tabella második helyén tanyázó Jászvásári Politehnica csupán egyetlen góllal kerekedett felül aktuális ellenfelünkön. Igaz, előtte hatot kaptak Bákóban és négyet hazai pályán a Botoșani ellenében.

Mindezzel együtt hazai pályán majdhogynem kötelező begyűjteni a három pontot. A mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik a Sportparkban, mindenkit szeretettel várunk! Szurkoljuk ki együtt az újabb bajnoki győzelmet!HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza