Elitliga U16 | Most jobb volt a Bákó

Elitliga U16 | Most jobb volt a Bákó

Nem sikerült a pontszerzés U16-os Elitligás csapatunknak a listavezető Bákó ellen. Szakál Csaba tanítványai már a félidőben kétgólos hátrányban voltak.

A harmadik percben büntetőhöz jutottak a hazaiak, azonban Deáky Zsombor hárítani tudott, így maradt a gól nélküli döntetlen. Igaz, nem sokáig állt 0–0 az eredményjelzőn. A 18. percben egy jobb oldalról elvégzett szabadrúgást követően nagy kavarodás végén a kapunkban kötött ki a labda (1–0). Hat perc múlva hasonló jelenetsor zajlott le a pályán, ezúttal a bal oldalról érkezett a szabadrúgás, és az első találathoz hasonlóan ezúttal sem tudtunk felszabadítani (2–0).

A második játékrészben is hasonló forgatókönyv szerint alakult a játék, mint az első 45 percben. Gyorsabb volt a Bákó, Szakál Csaba fiai pedig számos ki nem kényszerített hibát ejtettek. A hazaiak agresszívebben játszottak, a második labdákra jól értek oda, hamarabb reagáltak. A mieink a rájuk nehezedő nyomást nehezen tudták kezelni és kivédeni. Ennek egy védelmi hibából kapott újabb gól lett az eredménye a 65. percben. Ezzel eldőlt, hogy a hazai döntetlen után ezúttal sem tudtuk legyőzni a listavezetőt.

Edzői értékelés később!

Elitliga U16, Play Off, 1. csoport 2. forduló
Bákói FC – FK Csíkszereda 3–0 (2–0)

Ruși Ciutea Sportbázis, Bákó
Vezette: Balaci Cristian-Vladut (Odobeşti), asszisztensek: Ciobanu Daniel (Odobeşti), Sibechi Marian Florin (Bătinești)
Gólszerzők: Dombrovschi Vlad (12.), Băncilă Darius (18.), Gherasim Robert (65.)
Sárga lap: Dunăre George (28.), Gherasim Robert (41.), ill. Balint Eric (60.), Jakab Krisztián (72.)
Bákói FC: Chișăreanu Luca – Scurtu Matei (Olteanu Cosmin, 49.), Baciu Federico (Ribiță Bogdan, 69.), Dombrovschi Vlad, Dunăre George (Turcea Albert, 35.), Găleată Matei, Sava Ștefan, Gherasim Robert (Perniu Cristian, 69.), Băncilă Darius, Burlacu Diego, Barău Victor  (Urbanovici Ianis, 49.) Vezetőedző: Japalău Vladimir
FK Csíkszereda: Deáky Zsombor – Bödő Efraim Zoltán, Varró Richárd, Sas David, Papp György, Tóth-Pál Előd, Balint Eric, Jakab Krisztián, Papp Szilárd, Keszler Roland, Păcucaru Luca Vezetőedző: Szakál Csaba

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza