Elitliga U17 | Az első vereség

Elitliga U17 | Az első vereség

Bár kétszer is kiegyenlítette az állást, vereséget szenvedett U17-es Elitligás csapatunk az Universitatea Craiova fiataljaitól.

Benkó Tihamér vezetőedző összegezte a vasárnapi találkozót.

"Nagyobb tempóban, dinamikusabban kezdett az ellenfél, viszont gyorsan tudtunk ehhez mi is alkalmazkodni. Megszerezte a vezetést a vendég csapat egy szöglet után, amit gyorsan tudtunk egalizálni. Nagy tempó, jó iram jellemezte az első félidőt, helyzetekkel mindkét oldalon, sok labdát tudtunk az ellenfél térfelén szerezni, ezekből veszélyesek tudtunk lenni" - mondta el a szakember.

"A második félidőre sem változott a játék képe, de az ellenfél szerzett ismét vezetést egy büntetőből szerzett góllal, amire nem sokkal később válaszoltunk. Inkább már mi irányítottuk a játékot, de egy védelmi hiba után megint megszerezte a vezetést az ellenfél. Támadásban maradtunk, de nem tudtunk gólt szerezni, és egy gyors ellentámadás után a krajovai csapat lezárta a meccset. Az eredmény mindenképp csalódást keltő, nem érdemeltünk ma vereséget, viszont ilyen a foci. A mutatott játékunkra építhetünk tovább, a hibákat kielemezzük és dolgozunk rajtuk, jövőhéten Aradon lesz lehetőségünk javítani” - foglalta össze Benkó Tihamér.

FK Csíkszereda – Universitatea Craiova 2–4 (1–1)
Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Pascu Cristian-Antonio (Nagyszeben), asszisztensek: Nagy Daniel (Medgyes), Spătar Răzvan (Nagyszeben)
Gólszerzők: Szőke Lénárd (21.), Colceriu Flavius (60.), ill. Rădulescu Patrik (16.), Tomșa Rareș (59.), Vancea Mihail (68. és 78.)
FK Csíkszereda: Simon Máté – Colceriu Flavius, Szőke Lénárd, Ureche Alexandru, Kárándi Botond, Leczki Norbert, Balogh Szilárd, Iordache Luca (Zelenák Dávid, 84.), Török-Láday Hunor (Bödő Efraim Zoltán (74.), Jakab Krisztián, Ilie Luca (László Norbert, 62.) Vezetőedző: Benkó Tihamér
Universitatea Craiova: Găgeatu Yanis – Ene Ion, Tudorescu Dennis, Bunescu Eduard (Vancea David, a szünetben), Balaci Mario, Lupulescu Mario, Tomșa Rareș, Rădulescu Patrik (Mierlescu Marius, 89.), Dan Sebastian (Mihalea Mario, 51.), Piele Bogdan (Babea Vladuț, 88.), Chirita Andrei (Vancea Mihai, 51.) Vezetőedző: Budescu Bogdan

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza