Elitliga U17 | Micsoda meccs! Kétgólos hátrányból négygólos győzelem!

Elképesztő mérkőzésen, kétgólos hátrányból felállva aratott nagyszerű győzelmet U17-es, elitligás együttesünk.

Elitliga U17 | Micsoda meccs! Kétgólos hátrányból négygólos győzelem!

Elképesztő mérkőzésen, kétgólos hátrányból felállva aratott nagyszerű győzelmet U17-es, elitligás együttesünk.

Bátran kezdett U17-es gárdánk a listavezető Craiova ellen, Jakab Krisztián a második percben helyzetbe került, ám blokkolták a támadó lövését. A negyedik percben a vendégek kapusa, Rusu Robert maradt a földön egy ütközés nyomán (akkor még folytatta a találkozót, ám a 26. percben cserét kért, helyére Vancea Matei érkezett). Két perc elteltével, gyors vendégakció végén Găină Dragoș kissé balról kilőtte a kapu bal oldalát (0–1). A 25. percben érkezett az újabb hidegzuhany, Chifa Robert cselezte be magát jobbról a kapu elé és lőtte ki a hosszú sarkot (0–2).

Kétgólos hátrányban fújt riadót Szakál Csaba legénysége, aminek a 28. percben meg is lett az eredménye. Jakab Krisztián átadását Tóth-Pál Előd lőtte be a csereként pályára érkező Vancea Matei hálójába (1–2). Két minutummal később Luca Novelli mintegy 30 méterről találta el a jobb oldali kapufát. A 33. percben a bal oldalon vezetett gyors támadást a Craiova. Ninaci Mihai lövését még kiütötte Nagy Krisztián, a kipattanót azonban Găină Dragoș a kapu közepébe lőtte (1–3). Nem esett össze a csapat, a szünet előtt több lehetőség is adódott a zárkózásra. A 37. percben Sas David fejelt közelről a vendégkapu előtt Jakab Krisztiánba egy labdát, majd Tóth-Pál Előd célozta meg a kapu bal oldalát. Ekkor még védett a vendégek hálóőre, ám a 44. percben Bödő Efraim Zoltán bal oldali lövésével szemben már tehetetlen volt, a gól előtt Pācuraru Luca ívelt remekül Bödőhöz (2–3).

Fordítás két perc alatt

Ellentmondást nem tűrően érkezett ki együttesünk a második játékrészre. A 47. percben Bödő Efraim Zoltán lövése pattant szögletre. A sarokrúgást Jakab Krisztián végezte el, a jobb oldalon Sas Davidot találta meg a labda, aki remekül fejelt a hálóba (3–3). Az 50. percben már hazai előnyt mutatott a Sportpark eredményjelzője! Jakab Krisztián futott el jól az alapvonalig a bal oldalon, beadására Tóth-Pál Előd érkezett remekül (4–3). A 63. percben Balint Eric szánta el magát lövésre jó 16 méterről, és találta telibe a bal oldali kapufát. Bő tíz perccel később Păcuraru Luca jobb oldali szabadrúgása után Bödő Efraim Zoltán csúsztatta meg a labdát a hosszú sarok irányába, végül Sas David segítette be a kapuba a játékszert közvetlen közelről (5–3). A 76. percben Tóth-Pál Előd remek, jobb oldalról eleresztett lövése minden lényeges kérdést lezárt (6–3). Hihetetlen fordítás! És még nem volt vége, az i-re a pontot Bödő Efraim Zoltán tette fel a 87. percben (7–3).

Fantasztikus mérkőzésen győzött Szakál Csaba együttese és kapaszkodott fel a tabella negyedik helyére. Szép volt, fiúk!

Elitliga U17, nyugati csoport, alapszakasz 9. forduló
FK Csíkszereda – Universitatea Craiova 7–3 (2–3)

Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Pîrîu Dragoș (Curtea de Argeş), asszisztensek: Ionescu Mihai Marian (Bradu), Bălan Gheorghită (Piteşti)
Gólszerzők: Tóth-Pál Előd (28., 49. és 76.), Bödő Efraim Zoltán (44. és 87.), Sas David (48. és 74.), ill. Găină Dragoș (6.), Chifa Robert (25.), Ninaci Mihai (33.)
Sárga lap: Păcuraru Luca (42.), Balint Eric (55.), Trombitás Dávid (58.), ill. Bușa Florin (35.), Grad Fabian (51.), Chifa Robert (75.)
FK Csíkszereda: Nagy Krisztián – Keszler-Nagy Roland, Sas David, Györfi Attila, Balint Eric (Erdei Ramon, 86), Păcuraru Luca (Nagy Loránd, 86.), Trombitás Dávid (Kulcsár Medárd, 61.), Bödő Efraim Zoltán, Luca Novelli (Lungu Alexandru, 86.), Tóth-Pál Előd, Jakab Krisztián (Ambrus Szabolcs, 71.) Vezetőedző: Szakál Csaba
Craiova: Rusu Robert (Vancea Matei, 26.) – Vozaru Rareș, Grad Fabian, Buse Bogdan, Nitu Ayan, Popescu Eric, Busa Florin, Chifa Robert, Ciolacu Constantin, Ninaci Mihai, Găină Dragoș Vezetőedző: Vrăjitoarea Bogdan

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza