Erdőszentgyörgy is alközpontunk lett

Erdőszentgyörgy is alközpontunk lett

Tovább bővült a Székelyföld Labdarúgó Akadémia alközpontjainak száma.

A Futball Klub Csíkszereda elnöke Szondy Zoltán és az erdőszentgyörgyi Kis-Küküllő Sport Egyesület együttműködési szerződést írt alá.

szerzodes-alairas-400x400

A megállapodás értelmében a Székelyföld Labdarúgó Akadémia anyagi és szakmai támogatással segíti az erdőszentgyörgyi sportegyesületet a labdarúgás népszerűsítésében, és az oktatás színvonalának növelésében. A Kis-Küküllő Sport Egyesület 100-120 gyereket oktat az erdőszentgyörgyi sportpályán. A szakmai felkészítést öt, az egyesület kötelékébe tartozó edző végzi, akik az akadémia edzésprogramja szerint készítik fel a gyerekeket.  Jelenleg Erdőszentgyörgy Polgármesteri Hivatala jóvoltából az egyesület keretein belül foglalkoztatott gyerekeket Balavásártól – Makfalváig  térítésmentesen szállítják Erdőszentgyörgyre, majd edzés után haza. Ugyanakkor az edzések is ingyenesek minden csapattag számára. Az együttműködési támogatásnak is köszönhetően, az erdőszentgyörgyi egyesület, toborzási kampányba kezd, ami által még több gyereket szeretnének bevonni tevékenységükbe.

34038794_1960784033996649_50454565669044224_n

Tegnap, a Székelyföld Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója Varga Károly és a területi szakmai koordinátor Csuhay József helyszíni szemlét tettek Erdőszentgyörgyön, ahol találkoztak a helyi edzőkkel, kisfocisokkal és felmérték a terepet.

Részletes információk az edzések időpontjáról, az induló és már létező csapatokról Ponyori József edzőtől kérhetők, a 0744-502.943-as telefonszámon vagy a kkserdoszentgyorgy@gmail.com e-mail címen.HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza