Események | Az U11-es lányok nyitották az SZLB-ben a 2024-es évet

A kisebb, U11-es lány korosztály küzdelmeivel rajtolt el  2023/2024-es Székelyföld Labdarúgó Bajnokság tavaszi szezonja.

Események | Az U11-es lányok nyitották az SZLB-ben a 2024-es évet

A kisebb, U11-es lány korosztály küzdelmeivel rajtolt el  2023/2024-es Székelyföld Labdarúgó Bajnokság tavaszi szezonja. A keleti csoport házigazdája Sepsiszentgyörgy volt, míg a nyugat csapatait Szováta fogadta. Az FK-s lányok három ponttal gazdagodtak a játéknapon.

Szombaton Sepsiszentgyörgy adott otthont a Székelyföld Labdarúgó Bajnokság soron következő tornájának. A a keleti csoportba sorolt U11-es lányok látogattak Háromszékre. A torna házigazdái száz százalékos teljesítménnyel vezetik a tabellát, a Vasas Femina két győzelmet szállított, csak a hazaiak bírtak el velük. A nagyon fiatal együttessel kiálló KSE sem maradt pont nélkül, míg a Barót csapata nem találta az utat az ellenfél hálójába.

Székelyföld Labdarúgó Bajnokság, U11 lányok, keleti csoport
II. játéknap eredmények

Sepsi OSK – Baróti VSC 4–0
Vasas Femina – Kézdivásárhelyi SE 3–1
Sepsi OSK – Kézdivásárhelyi SE 6–1
Baróti VSC – Vasas Femina 0–4
Kézdivásárhelyi SE – Baróti VSC 2–0
Vasas Femina – Sepsi OSK 2–5

FKCS

Vasárnap Szováta fogadta a leány SZLB U11 (2013) nyugati csapatait, köztük a Nyéki Anna és Nagy Noémi által felkészített FK-s fiatalokat. A játéknapon a Vasas Femina második csapata hibátlan teljesítményével nyugaton is felzárkózott A Gyergyószentmiklósi Jövő FC  lányai előbb elvesztették veretlenségüket, majd két magabiztos győzelemmel egyenesbe jöttek Az FK Csíkszereda gárdája három ponttal gazdagodott, míg a Marosvásárhelyi SE leánycsapata Szovátán nem talált ellenfelei kapujába. Szovátán jelen volt felnőtt női csapatunk vezetőedzője, Kollár Péter is.

A tornát Nyéki Anna, a lányok vezetőedzője értékelte honlapunknak.

"A múlt vasárnap az SZLB ll. játéknapján vettünk részt a lányokkal Szovátán, ahol a Marosvásárhely, a Vasas és a Gyergyó csapataival játszottunk 1x 25 perces mérkőzéseket. Múlt héten kezdtük el az edzéseket a vakáció után. A bajnokság előtt két tréningünk volt, ahol probáltunk a hétvégére készülni, amit úgy éreztünk, hogy fontosabb gyakorolni. Az eredmények alakulhattak volna jobban is, láttunk fejlődést az előző fordulóhoz képest, de tudjuk hogy még sokat kell fejlődnünk, dolgoznunk. Azok a lányok akik el tudtak jönni, mindent kiadtak magukból, küzdöttek, és büszkék vagyunk rájuk".

Székelyföld Labdarúgó Bajnokság, U11 lányok, nyugati csoport
II. játéknap eredmények

Vasas Femina II. – Gyergyószentmiklósi Jövő FC 1–0
FK Csíkszereda – Marosvásárhelyi SE 2–0
Vasas Femina II. – Marosvásárhelyi SE 7–0
Gyergyószentmiklósi Jövő FC – FK Csíkszereda 5–1
Marosvásárhelyi SE – Gyergyószentmiklósi Jövő FC 0–8
FK Csíkszereda – Vasas Femina II. 1–3

FKCSHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza