Események | Tornagyőztes az U12-es csapatunk!

Események | Tornagyőztes az U12-es csapatunk!

Egy veretlenül kivívott tornagyőzelmet és egy hatodik helyezést hozott az FK utánpótlás csapatai számára a Brassóban megrendezett Enjoy Sport Winter Cup legutóbbi hétvégéje.

Két korosztályunk volt érdekelt február 24-26 között a XIII. Enjoy sport Winter Cup nemzetközi torna legutóbbi hétvégéjén Brassóban. Az U11-es csapatunk a hatodik helyen végzett, míg az U12-es korosztályunk veretlenül lett tornagyőztes.

Az U11-es csapat teljesítményét Xavier Serramitja Delgado vezetőedző értékelte:

"Ezen a hétvégén, február 24-25-26-án az Enjoy Sport Winter Cup tornán játszottunk U11-es csapatunkkal. Jó élmény volt játékosaink számára, akik erős román és moldáv csapatok ellen játszhattak mérkőzéseket. Voltak nagyon jó pillanataink a tornán, és akadtak kevésbé jók is. Megvolt az esélyünk elődöntőbe kerülni, de nem sikerült elérnünk. Akadémiaként az a célunk, hogy levonjuk a tanulságokat ezekből a versenyekből. Az ilyen élmények gazdagítják a fiúkat, hogy játékosként és emberként is fejlődjenek".

Az U11 es csapat tagjai: Ábrahám Ábel, Ábrahám Áron, Antal Zalán, Balbae Robert, Becze Balázs, Benkes András, Benő Ádám, Brugger Péter, Ignácz Iván, Ilyés Gergő, Kozma Gergő, Péter Krisztián, Benjamin Matei Darius Edzők: Xavier Serramitja Delgado, Kerekes Szabolcs

Eredmények U11:
FK – CSO Voluntari 1–2
FK – Unirea Slobozia 6–0
FK – Brassói Celta 7–0
FK – Bukaresti New Starts 5–1
FK – Coltea 1920 Brasov 1–5
FK – Sportul Torino Rosu 0–1

Összesített mérleg: 3 győzelem, 3 vereség, 20–9-es gólkülönbség, 6. helyezés.

A dobogósok:
1. Marosvásárhelyi Kinder
2. Sportul Chișinău
3. Brassói Colțea

Tornagyőzelem veretlenül

Az U12-es tornagyőztes csapatunk teljesítményét Incze Tibor vezetőedző értékelte:

„Számunkra hasznos és tanulságos torna volt. Fortuna keze csak moldvai és moldáviai ellenfeleket sorsolt nekünk, így fizikailag sokkal erősebb, agresszívebb csapatokat sikerült fegyelmezett, technikás játékkal legyőznünk. Gratulálok a srácoknak és az őket elkísérő, végig sportszerűen szurkoló szülőknek!”

Az U12-es csapat tagjai: Bajkó Miklós, Csató Kovács Máté, Deák Kristóf, Ferencz Kristóf, Fogas Dominik, Forró Patrik, Gîrbea Alex, Kelemen Ákos, Keresztes Kevin, Kiss Hunor, Marucza Kristóf, Orbán Hunor, Sipos Tamás, Szabó Ákos, Vrencean Dávid Edzők: Incze Tibor és Méhes Endre

Eredmények U12:
FK Csíkszereda – CSS Giurgiu 4–0
FK Csíkszereda – Zimbrul Chișinău 2–1
FK Csíkszereda – Atletico Bacău 2–0
FK Csíkszereda – Sportul Chișinău 1–1
FK Csíkszereda – Academia Radu Rebeja 4–0
FK Csíkszereda Zimbrul Chișinău 2–0

Összesített mérleg: Öt győzelem, egy döntetlen, 15–2-es gólkülönbség, 1. helyezés.

A dobogósok:
1. FK Csíkszereda
2. Zimbru Chișinău
3. Sportul Chișinău

Farkas Endre



Hozzászólások



Fejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza